De kamervraag
Image default
Bedrijven

Snel in balans met professionele hulp van Piekerpoli

De Piekerpoli is een nauwkeurig samengesteld netwerk van therapeuten en psychologen. Piekerpoli kent al haar behandelaars persoonlijk, zodat u therapie kiest waarbij u meteen goéd zit met uw psycholoog of therapeut.

De therapeuten van Piekerpoli hebben een ware klik met hun bezoekers. Gedurende de hele behandeling zijn de therapeuten zeer betrokken. Bovendien zijn de therapeuten goed opgeleid en resultaatgericht.

Toekomstige cliënten van Piekerpoli kunnen eenvoudig een afspraak maken via de website of telefonisch contact. Meestal kun je dan al binnen een week terecht. Na een ontmoetingsgesprek, waarin de huidige situatie wordt doorgenomen, worden doelen opgesteld. Vervolgens ga je direct aan de slag samen met je psycholoog of therapeut. De behandelaars van Piekerpoli werken oplossings- en doelgericht en bieden kwalitatieve en gespecialiseerde zorg die geheel tot stand komt in samenwerking met de cliënt. De zorg is gepersonaliseerd en wordt daardoor als zeer effectief en prettig ervaren.

Op dit moment is Piekerpoli goed vertegenwoordigd. Met Piekerpoli’s in zeven grote steden in Nederland is er altijd een bij u in de buurt. U kunt bij Piekerpoli terecht voor een breed scala aan problemen. Denk hierbij aan: postnatale depressie, arbeidsconflicten, depressie behandeling en emdr therapie. Alle behandelaars van Piekerpoli zijn aangesloten bij een landelijk erkende beroepsvereniging, dus u bent verzekerd van een deskundige behandeling.

Cliënten van Piekerpoli zien en nieuwe toekomst. Iedereen die teveel eist van zichzelf kan terecht bij Piekerpoli voor hulp en begeleiding. Ze zijn bereid om te investeren in zichzelf. Bij de Piekerpoli kun je terecht met alle klachten waarbij piekeren een rol speelt, denk bijvoorbeeld aan: stress, een negatief zelfbeeld, bipolaire stoornis, winterdepressie, depressie, burn-out, angst, relatieproblemen of rouwverwerking.

De deskundige Piekerpoli psychologen en therapeuten helpen je om weer in balans te komen met jezelf en met vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan. Kijk voor meer informatie en tarieven & vergoedingen op de website: Piekerpoli.nl.