De kamervraag
Image default
Beauty en verzorging

Tattoo kettingen online

Je bent een liefhebber van tattoo’s maar liever geen echte tattoo rondom je nek? Dan is een tattoo ketting hét accessoire wat je zoekt. Mooie tattoo kettingen die geweldig staan om een ranke maar ook de wat vollere nek. In de jaren ’90 waren deze kettingen een echte hype. Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. Vooral wanneer je een wat dieper uitgesneden jurkje of shirt draagt, staat deze ketting fantastisch!

Tattookettingen.nl

Een tattoo ketting kan door elke vrouw worden gedragen. In de webshop tattookettingen.nl is een ruim aanbod van veel verschillende kettingen die om de nek worden gedragen. De kwaliteit is perfect en deze kettingen kunnen gemakkelijk on-line worden besteld.

Elastisch

De halskettingen zitten strak om de nek alsof er een echte tattoo is gezet. Door de elasticiteit blijft de ketting op zijn plek zitten. Je doet deze ketting op een simpele manier om en het ziet er meteen chique uit. Kan bij verschillende kledingstukken worden gedragen. Van casual tot gala is geschikt voor de tattoo ketting. Op dit moment zijn kettingen om de hals weer helemaal in opkomst en door de verschillende patronen zijn het stuk voor stuk mooie accessoires om te dragen.

Chokerketting

Een chokerketting is weer afgeleid van een tattoo kettingen en hebben als eigenschap dat ze geplakt op de huid zitten. Bijna niet te onderscheiden van een echte tattoo. Tattookettingen.nl heeft een mooi assortiment kettingen die allemaal op voorraad zijn. Vandaag besteld morgen in huis. Al deze halskettingen zijn zwart van kleur. Een aantal kettingen in het assortiment zijn;

  • Choker ketting triangle
  • De baptist en dorn ketting
  • Ryme, patern en velvet ketting

Maar ook de simpele basic ketting is overal en op elk kledingstuk te dragen. Het doet erg denken aan de eerste kettingen uit de jaren ’90! Kijk voor nog meer inspiratie op de website.

 

http://www.tattookettingen.nl