De kamervraag
Image default
Beauty en verzorging

Hier kun je terecht voor je make-up

Waar kun je naartoe als je op zoek bent naar make-up? Hoewel je vast wel bekend bent met een aantal vertrouwde zaken, is het altijd handig om een overzicht te hebben van alle winkels waar je make-up kunt kopen. Tegenwoordig kun je ook alles online bestellen, maar wanneer je iets wilt testen of gewoon even van dichtbij wilt bekijken, blijft een winkel de beste optie.

Make-up kopen bij jou in de buurt

Natuurlijk kennen we winkels als Etos, Kruidvat en Hema. HEMA heeft allerlei make-up producten van hun eigen lijn, zoals mascara, foundation, lippenstift en nog veel meer. Bij Kruidvat en Etos heb je meerdere merken en dus ook nog meer keuze.

Je vindt hier bekendere merken als Rimmel en L’Oréal, maar ook nog voordeligere merken als Essence en Catrice. Etos heeft ook een eigen lijn. Maar ook bij DA en de Op=Op Voordeelshop kun je terecht voor make-up. Vaak ben je ook aan het goede adres bij je lokale drogisterij.

Laat je adviseren

Ook bij parfumeries Douglas en ICI Paris kun je cosmetica kopen voor je make-up koffer. Vaak lopen hier ook medewerkers rond die gespecialiseerd zijn in make-up. Je kunt hen bijvoorbeeld om advies vragen bij het kiezen van de juiste foundation.

Ook kun je jezelf hier, en ook bij de Bijenkorf, laten opmaken door een visagist. Zo zie je er op je best uit en kun je ook nog eens de producten perfect testen voor je ze koopt.