De kamervraag
Image default
Beauty en verzorging

Een ooglidcorrectie valt reuze mee!

Wees niet bang voor een ooglidcorrectie! Ik weet het nog goed, een vriendin van mij zei tegen mij dat een ooglidcorrectie absoluut niet eng was. Toch vond ik het allemaal maar een raar en eng idee. Uiteindelijk merkte ik toch wel dat het echt nodig was, toen ben ik een gesprek aan gaan vragen bij Ooglift. Zij hebben mij uitstekend voorbereid en na de ingreep goede nazorg gegeven. Nu ik een aantal maanden verder ben, kan ik met alle zekerheid zeggen dat ik absoluut geen spijt heb van mijn ooglidcorrectie!

Op een ontspannen manier kennismaken met de ooglidcorrectie

Voor de daadwerkelijke operatie waarin de ooglidcorrectie plaats zou vinden, vond een vooronderzoek plaats. Er is toen gekeken of ik geschikt was voor een ooglidcorrectie, daarna vertelde de arts mij meer over de behandeling die op mij te wachten stond. Dit alles gebeurde op een ontspannen manier waar absoluut geen druk achter zat. Ook ben ik geïnformeerd over welke resultaten de arts verwachtte. De manier waarop het gesprek plaatsvond, waardeer ik enorm. Zo werd ik nooit ergens toe verplicht en is er altijd naar mijn wensen geluisterd.

Meest ervaren kliniek op het gebied van ooglidcorrecties

Wat mij erg aansprak bij Ooglift, was dat zij erg veel ervaring hebben. Ooglift is dé specialist met de meeste ervaring met ooglidcorrecties in Nederland. Zij hebben in totaal ruim 11000 ooglidcorrecties uitgevoerd en vormen hierdoor een betrouwbare en belangrijke speler op dit gebied. Dit was voor mij een reden die mij over de streep trok. Wat mij opviel toen ik eenmaal bij Ooglift was, was dat veiligheid hoog in het vaandel staat. Ooglift beschikt over het ZKN keurmerk, een keurmerk dat garant staat voor de veiligheid binnen een kliniek.

Pijnloze ooglidcorrectie

Tijdens mijn ooglidcorrectie vond ik het erg fijn dat er gewerkt werd met lokale verdoving. Hierdoor was de hele operatie pijnloos en van de verdoving zelf merkte ik ook nauwelijks. Na de operatie is mij goed geadviseerd wat ik al wel kon doen, ook is mij verteld wat ik beter nog even kon uitstellen. Al met al zou ik een ooglidcorrectie bij Ooglift sowieso aanbevelen. Ga gerust een keer langs voor een intake en bespreek alle mogelijkheden met de arts!