De kamervraag
Image default
Banen en opleidingen

Senior Automation Engineer – Wereldmarktleider

Introductie

Deze multinational heeft 160.000 medewerkers, is actief in meer dan 70 landen, heeft een omzet van 120 miljard euro en is de absolute marktleider op dit gebied. Bovendien zorgen voortdurende investeringen in nieuwe technologieën en menselijk kapitaal, in combinatie met uitstekend strategisch beleid, ervoor dat ze hun marktleiderschap elk jaar kunnen consolideren.

Wegens interne rotatie zijn ze op zoek naar een senior automatiseringsingenieur die ambities heeft voor de fabriek in Roeselare en hoopt te werken bij een gerenommeerd bedrijf dat veel belang hecht aan de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van medewerkers.

Jouw verantwoordelijkheden

  • Implementeer nieuwe projecten van engineering tot opstarten en optimaliseer bestaande installaties om de veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie te verbeteren.
  • Los ernstige technische problemen op, analyseer de oorzaken en pas constructieve oplossingen toe om toekomstige problemen te voorkomen.
  • Start na goedkeuring het verbeterproject dat je volledig ontwikkelt en implementeert in de fabriek.
  • Rapporteer aan Team Manager Automation.

Jouw profiel

  • Bachelor diploma of industrieel ingenieur op technisch gebied.
  • Minimaal 6 jaar automatiseringsgerelateerde werkervaring
  • Je bent analytisch en pragmatisch.
  • Je houdt ervan om “out of the box” te gebruiken en complexe problemen op te lossen.

Ons aanbod

Het salarispakket is erg interessant, inclusief een volledig verzekeringsplan en vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden.

Er zijn 32 vakanties, vrij te kiezen en flexibele werktijden Je kunt beginnen met werken tussen 7.30 en 9.00 uur, zodat je werk en privé perfect op elkaar kunt afstemmen.

Het bedrijf voorziet een groot budget voor interessante opleidingen, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste technologische innovaties.

Diverse horizontale en verticale carrièremogelijkheden afgestemd op jouw ambities, waardoor je naast leidinggevende ook kunt rouleren naar een andere functie in de organisatie: aan kansen geen gebrek!

In een uniek bedrijf vormen uitdagende functies het centrum van de ontwikkeling en groei van medewerkers. Kortom, dit is een unieke kans voor ambitieuze nieuwsgierige mensen.

https://www.vindazo.be/vacatures/senior-engineer.html

Gerelateerde artikelen

Vergaar extra kennis voor uw bedrijf met de cursus keuren elektrisch gereedschap

Volg een cursus persoonlijke ontwikkeling bij deze expert

CDD Analist