De kamervraag
Image default
Banen en opleidingen

CDD Analist

CDD Analist – Rabobank

Utrecht
Tijdelijk werk,
Interim,
Projectbasis
Fulltime

Over jou

Fraude, witwassen, terrorismefinanciering. . . Zijn dit bekende termen voor jou en weet jij hier wel raad mee? ga je daarnaast graag onderzoekend te werk en is integriteit jou niet vreemdsoortig? dan is de rol van cdd analist bij de rabobank echt iets voor jou.

Jouw verantwoordelijkheden

Als CDD-analist bewaak jij de integriteit van de bank en haar klanten. Je bent een echte speurder/ontdekker en een samenwerker pur sang. Wat dat betreft vervul je een belangrijke poortwachtersfunctie : je brengt het klantbeeld in kaart en onderzoekt grondig of er sprake is van integriteitsrisico’s.

Jouw anatomiseren omvat het gehele cdd-domein, waarbij je onder meer de structuur, rechtsvorm, productdienst, aardrijkskundig risico en geldstromen goed in stratenkaart brengt. Invloedrijk hierbij is dat je de uiterst complexe onderzoeken met de juiste kwaliteit in de afgesproken tijd afrondt en zorgdraagt voor een goede vastlegging. Voorts schalm je met verschillende stakeholders, zowel in- als uitwonend.

Voor kandidaten met ervaring wordt er, naast het bovenstaande, ietsje meer verwacht. ongeacht de uiterst complexe speuren ( dit kan zijn op zowel particulier als zakelijk vlak ) begeleid je junior collega’s, denk je proactief mee in procesverbeteringen en veranderingen en sta je bekend als echte vraagbaak. dit zorgt ervoor dat jouw functie ook op de lange termijn uitdagend blijft! Onze opdrachtgever, de Rabobank, is op 20 locaties hierbinnen nederland actief op het locatie van cdd. voor jou houdt dit in dat er steevast een plek dichtbij is waar jij aan de slag kunt!

Jouw profiel

De rol van ( junior ) cdd analist betreft een onderzoekende. Durf jij het aan om voorts te kijken? dan beschik je in ieder geval over:

Een hbo-/wo-diploma ( bij smaak in de aansturing criminologie, rechten of bedrijfseconomie ) het capaciteit om oprecht om te gaan met alle nederlandstalige documentatie affiniteit met fraude- en veiligheidszaken kennen van aml, cdd en kyc een onderzoekende, gedreven mindset en analytisch capaciteit beschik jij al over de nodige werkervaring binnenshuis CDD/KYC en ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Ook dan is op zoek naar jou! Voor verscheidene interessante opdrachtgevers zijn wij op zoek naar cdd analisten die toe zijn aan een volgende stap. Werk jij het liefst in mokum, of is de locatie voor jou interessanter? Wij gaan gaarne in gesprek met je!

Ons aanbod

Gedetacheerd worden als CDD-analist bij Brunel, betekent dat je kiest voor een stuk zekerheid. Je treedt bij ons in engageren en hebt onder je dienstverband toegang tot de community, vergaande mogelijkheden tot uitvergroting van je cognitie door geneesmiddel van het volgt van vakgerichte opleidingen en cursussen. Dit alles wordt begeleid door jouw eigen brunel-consultant, die jouw carrière en ontwikkeling vooropstelt.

Ook arbeidsvoorwaardelijk is het prima voor elkaar. Ongeacht je basissalaris dat ligt tussen € 2. 800, – en € 4. 500, – ( onzelfstandig van jouw ervaring ) zijn er verschillende mogelijkheden tot een bonus. Over de secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen we kort zijn ; ook daar maakt wij graag het verschil. Spaarpotje, kortingen op verzekeringen- en geldzaken, met profijt naar de schouwburg, dit zijn slechts enkele voorbeelden. Wat zeg je ervan ; stap je aan boord?

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk-in-nederland.html