De kamervraag
Image default
Auto’s en Motoren

Review BTC scooter kopen

Mijn naam is Lisa en ik heb sinds kort een BTC scooter van Polderscooter. Ik gebruik hem vooral voor de weg naar mijn studie. Ik heb altijd al een scooter gewild, maar meestal waren ze redelijk duur. Tot ik op de BTC scooter stuitte. Dit was een mooi model en precies goed voor mij. Wat ook leuk was is dat het een typisch Hollands merk is en nog niet veel mensen kennen dit model. Als student ben ik ook lekker mobiel en flexibel. Soms zit je er namelijk niet op te wachten om weer je fiets te maken en dat eind door de regen te fietsen.

Mijn mening over de BTC scooter

Omdat dit een review is over de scooter zal ik daar ook eens over uitweiden. Allereerst wil ik zeggen dat ik erg blij verrast ben met de kwaliteit van de scooter. Als trotse Hollander vind ik het ook wel leuk dat het een Nederlands merk is. Daarnaast is het een vrij zuinige scooter. Ik vertel mensen altijd dat ik de zitting van mijn scooter zo heerlijk vind. Het is namelijk erg zacht en de grootte is perfect voor mij. Verder gaat hij nu al een tijdje mee en dat is ook zeer belangrijk. De prijs heeft de doorslag gegeven. Er was namelijk een studentenkorting die zorgde voor een extreme korting. Ik als student kon dat natuurlijk erg waarderen. Vervolgens heb ik één akkefietje gehad waardoor ik dit model erg begon te waarderen. Wat was nou het geval? Ik ben per ongeluk uit geweest terwijl ik met de scooter was. Aan het eind van de avond ben ik gevallen. Ik verwachtte naast blikschade nog veel meer. Dit was echter niet het geval. Ik kon zelfs amper blikschade vinden. Ik snap tot de dag van vandaag niet hoe dit kon.

Conclusie review

Uiteindelijk kan ik concluderen dat dit een erg goede optie is voor elke student. Het is natuurlijk niet de zuinigste scooter en is ook niet erg uitgebreid. Toch heeft het alles wat een scooter moet hebben en voor iemand die het niet super breed heeft is dit een perfecte optie. Daarom kan ik dit model wel aanraden. Je kunt ook altijd voor een duurder model gaan binnen de BTC scooters, ik ga ervan uit dat de kwaliteit net zo goed is. Voor mij dus een echte aanrader!

Als jij een BTC scooter wilt kopen, ga dan naar naar de website Polderscooter.nl.