De kamervraag
Image default
ZZP

De voordelen van een online boekhouder Utrecht.

Je zoekt een boekhouder in de buurt alleen je wordt tegengehouden door de tijd die het je alsnog gaat kosten. Als je een boekhouder in dienst neemt dan wil je het liefste je schoenendoos met bonnetjes afgeven. Je wil er voor de rest helemaal niets meer aan doen. Gelukkig kan een boekhouder Utrecht bij jouw in de buurt langskomen om je schoenendoos op te halen. Als dit niet genoeg is dan kan je natuurlijk ook zelf langskomen om eens vrijblijvend te komen praten over de mogelijkheden binnen jouw bedrijf. Tegenwoordig is een boekhouder Utrecht helemaal niet meer nodig. Je hebt namelijk de online boekhouder. Webshop Boekhouders & Adviseurs is niet alleen een boekhouder Utrecht, maar ook een online boekhouder. Je hoeft zo de deur niet meer uit om je administratie in te dienen.

Boekhouder Utrecht maakt het mogelijk om zelfstandig online je administratie in te dienen.

Tegenwoordig krijg je bijna 50% van al je facturen gewoon digitaal. Je bankafschrift kan zelfs automatisch in ons boekhoudsysteem gekoppeld worden. Handig als je snel je bankzaken wilt laten boeken. Het enige wat je nog hoeft te doen is online je facturen indienen. Je hoeft hiervoor niets meer te doen dan online je facturen naar ons mailen. Wij zorgen ervoor dat alle facturen ingeboekt zijn en eventueel je BTW aangifte is ingediend. Je hebt zo helemaal geen boekhouder Utrecht nodig want alles wordt gewoon online voor je geregeld. Ben je vergeten om je administratie in te dienen? Geen probleem want ook een online boekhouder houdt van persoonlijk contact. Je krijgt dus altijd een herinnering per e-mail en uiteindelijk telefonisch als je echt bijna te laat bent.

Wat kost een online boekhouder?

De kosten van een online boekhouder worden per maand berekend. Je bent zo niet in één keer een mega bedrag kwijt aan je boekhouding. Je boekhouding is binnen een paar tellen geregeld en je kan dit al regelen vanaf € 60 per maand. Hier zit echt alles bij inbegrepen zo hoef je jezelf nergens meer zorgen om te maken. Je krijgt zelfs van ons een uur per maand advies over de online marketing van je webshop. Je wordt zo geholpen om je webshop op de nummer één positie te krijgen op Google.

http://www.webshopboekhouders.nl/boekhouder-utrecht/