De kamervraag
Image default
Zorg

Thuiszorg nodig in Den Haag? Kies voor thuiszorg van HappyNurse

Wanneer u plots hulpbehoevend wordt en thuis verzorging en ondersteuning nodig heeft, dan komt u in aanmerking voor thuiszorg en/of thuishulp. HappyNurse is een thuiszorgorganisatie en biedt hulp en thuiszorg in Den Haag. De hulp die HappyNurse biedt is tijdelijk of langer van aard. Dit is afhankelijk van uw situatie. Dit kan zijn vanwege een handicap of omdat u hulp nodig heeft na een operatie. Kortom, thuiszorg is dus niet alleen voor ouderen, maar voor iedereen die op dat moment behoefte heeft aan persoonlijke hulp. 

Hulp van verzorgenden die uw buurt goed kennen

Het kiezen van de juiste thuiszorg is vaak vanuit een persoonlijke voorkeur. Want zorg ontvangen is toch iets heel persoonlijks. En daarom wilt u graag verzorgd worden door verzorgenden of verpleegkundigen waarmee u een klik heeft. Een klik die veelal ontstaat op basis van gemeenschappelijkheden. Daarom levert HappyNurse zorg aan huis door zorgpersoneel dat uit Den Haag komt. Dit praat een stuk gemakkelijker waardoor u zich sneller op uw gemak voelt. En omdat we vaak meerdere vestigingen hebben, is de kans groot dat diegene die op bezoek komt zelfs uit uw eigen buurt komt.

Wanneer ontvangt u thuiszorg? 

U heeft zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen of omdat u tijdelijk verzorgd moet worden. Oorzaken kunnen zijn dat door het ouder worden bepaalde huishoudelijke taken niet meer zo gemakkelijk gaan als vroeger. Maar ook wanneer u een ziekenhuisopname hebt gehad, kan het zijn dat eenvoudige taken als stofzuigen tijdelijk niet mogelijk zijn. Dan biedt HappyNurse deskundige thuiszorg op maat: persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, dementiezorg en palliatieve zorg. Onze wijkteams in Den Haag werken kleinschalig en persoonlijk, zodat u als cliënt steeds vertrouwde gezichten ziet. Met de verschillende thuiszorgdiensten bent u verzekerd van deskundige zorg die bij u past.

Thuiszorg van HappyNurse

De zorgprofessionals van HappyNurse werken met de volle 100% respect voor uw manier van leven en werken nauw samen met zorginstanties in Den Haag. Thuiszorg aanvragen is heel eenvoudig bij HappyNurse. Op het formulier ‘thuiszorg aanvragen’ op de website van HappyNurse geeft u aan welke zorg u nodig heeft.. Contact opnemen met het HappyNurse wijkteam Den Haag kan ook via telefoon of per e-mail. Als alternatief kunt u ook contact opnemen met uw huisarts, ziekenhuis of mantelzorger. Aansluitend neemt HappyNurse contact met u op en bespreekt uw situatie en welke vorm van thuiszorg daar het beste op aansluit. Vervolgens komt een wijkverpleegkundige zo snel mogelijk bij u langs om de details verder te bespreken en het vaststellen van het definitieve zorgpakket. Gedurende de zorgverlening is hij/zij uw vaste aanspreekpunt. De geleverde thuiszorg (wijkverpleging) wordt meestal vergoed door uw zorgverzekering. 

Meer weten over thuiszorg Den Haag? Bezoek de website van HappyNurse en neem contact op.

 

https://happynurse.nl/thuiszorg/den-haag