De kamervraag
Image default
Zorg

Passende zorgverzekering kiezen voor 2021

Het nieuwe jaar staat alweer bijna voor de deur. Tijd voor een andere zorgverzekering, of toch niet? Dit is afhankelijk van uw eigen gezondheid, veranderingen in de zorg en eventuele aanpassingen die uw zorgverzekeraar heeft doorgevoerd. De inhoud van de basisverzekering wordt elk jaar opnieuw vastgesteld en is bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. Maar er zit wel verschil in de premie die u betaalt. Ook de mogelijkheden voor aanvullende verzekeringen verschillen per zorgverzekeraar. Een goede zorgverzekering kiezen kan hierdoor een uitdaging zijn, maar uiteindelijk is er altijd een zorgverzekering die past bij uw wensen en zorgbehoeften.

Uw zorgverzekeraar in Gelderland en Overijssel

Woont u in de provincie Gelderland of Overijssel? Dan kunt u een zorgverzekering afsluiten bij Salland. Wij zijn er speciaal voor mensen uit deze regio, al 150 jaar lang. Bij ons kunt u rekenen op een betaalbare zorgverzekering van kwaliteit, een ruime keuze in aanvullende verzekeringen en ouderwetse klantvriendelijkheid. Daarbij hebben we oog voor de zorg die geboden wordt, zowel in de regio als in de rest van Nederland. We weten dan ook als geen ander waar u het beste terecht kunt voor goede zorg dicht bij huis.

Collectieve zorgverzekering afsluiten bij Salland

Wilt u korting op de zorgpremie? Dan kunt u een collectieve zorgverzekering afsluiten via uw werkgever. Salland heeft met verschillende bedrijven en organisaties in de regio afspraken gemaakt. Bent u werkzaam bij een van deze bedrijven, dan komt u in aanmerking voor een collectiviteitskorting op uw zorgverzekering. Ook met diverse sportverenigingen in de omgeving hebben we een contract afgesloten. Wanneer u hiervan lid bent, is er de mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering af te sluiten. Wilt u weten met welke werkgevers en verenigingen Salland een contract heeft afgesloten? Kijk dan op onze website, of neem contact op zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.

https://www.salland.nl

Gerelateerde artikelen

Thuiszorg nodig in Den Haag? Kies voor thuiszorg van HappyNurse

Pijn in de knie spieren? Ga dan eens kijken naar fysiotherapie behandelingen