De kamervraag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zonder angst naar de tandarts in de Rivierenbuurt

25% van de Nederlanders ziet op tegen een tandartsafspraak. Honderdduizenden mensen gaan zelfs helemaal niet meer naar de tandarts, vanwege de angst voor een verdoving of behandeling. Soms is deze angst tijdens de jeugd meegegeven door ouders die zelf bang waren voor de tandarts. Woont u in de Rivierenbuurt en zoekt u een goede tandarts bij u in de buurt, omdat u een behandeling nodig heeft? Lees dan de volgende tips voor het omgaan met uw angstgevoelens en het vinden van een aardige tandarts die begrip heeft voor uw situatie.

Tandartsartsenpraktijk in de Rivierenbuurt die extra tijd neemt

Het is goed om te weten dat tegenwoordig bijna alle behandelingen pijnloos kunnen plaatsvinden. Bent u bang voor uw behandeling bij uw nieuwe tandarts Rivierenbuurt, dan is het verstandig om vooraf aan te geven dat u worstelt met deze gevoelens. De tandarts en assistenten kunnen dan extra tijd voor u nemen. Het is een goed idee om voorafgaand aan uw bezoek ontspanningsoefeningen te doen. Tijdens de behandeling kan het luisteren naar muziek bovendien een goede afleiding zijn.

Vertrouwen opbouwen in de tandarts

Heeft u een tandartsenpraktijk op het oog waar u patiënt wilt worden? Dan is het verstandig om de eerste keer af te spreken zonder dat u een behandeling ondergaat. U kunt bepalen of u een klik voelt met de tandarts en het overige personeel. U heeft een tandarts nodig die rustig kan uitleggen hoe de behandeling in zijn werk gaat en waarin u vertrouwen heeft. Ook kunt u spreken over de mogelijkheden voor verdoving, zodat u zeker weet dat u geen pijn voelt.

Als uw tandartsangst buitengewoon groot is, dan kunt u via de huisarts een doorverwijzing vragen voor een speciale angsttandarts. Ook speciale centra waar tandartsen en psychologen met elkaar samenwerken kunnen een oplossing bieden.

Stel uw tandartsbezoek niet uit

Uw controle of behandeling bij de tandarts uitstellen komt uw gebit uiteraard niet ten goede. Heeft u een begripvolle tandarts in de Rivierenbuurt nodig, informeer dan bij familie of vrienden naar ervaringen met hun tandarts. Een van de praktijken die u goed kan helpen bij angst is Tandartsenpraktijk Fletterman, een totaalpraktijk voor tandheelkundige zorg en mondhygiëne. Tandarts Roderik Fletterman – die bekend staat om zijn rustige uitstraling – en zijn team passen hun diensten aan aan mensen met angst voor de tandarts. Cosmetische tandheelkunde en implantologie zijn de specialisaties van deze praktijk.

https://www.tandartsfletterman.nl/

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik webdesign Ede

Wanneer kan ik het beste obligaties kopen?

Een Excel cursus van Microsoft Office volgen