Wilt u een printplaat bestellen voor een apparaat dat u aan het ontwikkelen bent? Dan kunt u dat nu heel gemakkelijk online doen. Een printplaat laten maken is nu heel eenvoudig, want er zijn bedrijven die dit assembleerwerk voor u kunnen uitvoeren. U hoeft dus niet meer zelf aan de slag. Een printplaat bestellen kan voor één apparaat maar u kunt uiteraard ook een grotere partij printplaten laten maken als u een apparaat in productie wilt nemen of laten produceren. Een printplaat maken is een zeer specialistisch werk dat u zeker niet aan de eerste de beste moet uitbesteden. Kies hiervoor altijd een gespecialiseerd bedrijf met ruime ervaring.

Welke methodes zijn er als u een printplaat wilt bestellen?

Een printplaat bestellen kan voor verschillende soorten apparaten met diverse toepassingsmogelijkheden. Het hangt er dan vanaf wat de aard van het apparaat is welke methode u kiest. Een printplaat laten maken kan door middel van SMD. Hierbij worden de onderdelen direct op de printplaat gezet zonder bedrading. Het voordeel is dat u beide kanten van de printplaat kunt benutten voor onderdelen. Dit bespaart natuurlijk ruimte. Als het gaat om een apparaat dat trillingen moet kunnen weerstaan of wat erg warm wordt dan is de through hole methode beter. Dit houdt in dat de onderdelen worden vastgezet met draadjes die door de printplaat worden gestoken. Hierdoor zitten de onderdelen steviger vast waardoor u een schokbestendig apparaat kunt produceren. Voor welke methode u kiest hangt dus af van de situatie en deels van uw eigen voorkeur.

Een order plaatsen voor levering van printplaten

Wilt u een printplaat bestellen voor de industriële markt, of dat nu om 10 exemplaren gaat of om enkele honderden, dan gaat u natuurlijk op zoek naar een betrouwbare partner. U kunt printplaten laten maken door PRS B.V. Zij hebben hiermee ruime ervaring en kunnen u bovendien uitstekend van advies voorzien. U kunt eenvoudig contact leggen door een bericht te sturen via het contactformulier op de website. U kunt natuurlijk ook met al uw vragen bij dit bedrijf terecht, bijvoorbeeld voor advies over de keuze tussen through hole en SMD.