De kamervraag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wilt u de beste verzenddozen voor uw bestellingen?

Als u regelmatig bestellingen van klanten per post verstuurt dan bent u wellicht op zoek naar voordelige maar wel kwalitatief goede verzenddozen. Stevige verzenddozen zijn van groot belang wilt u geen klachten krijgen van uw klanten. Bezorgdiensten zijn vaak niet al te zachtzinnig als het om pakketten gaat. Er wordt mee gegooid en gesmeten en daar moet de verpakking natuurlijk wel tegen bestand zijn. Natuurlijk is het allerbelangrijkste dat de inhoud ongeschonden op de plaats van bestemming aankomt. U kunt ook kiezen voor een brievenbusdoos, uw pakje kan dan met de postbode van PostNL mee en direct bij de klant worden afgeleverd.

Welke doos past bij het te verzenden product?

Als u brievenbusdozen of verzenddozen gaat bestellen is het belangrijk om hier even goed over na te denken. Welke producten verstuurt u doorgaans en in welke hoeveelheden? Daar kunt u dan uw inkoopbeleid op aanpassen. Als u online contactlenzen verkoopt dan kunt u hiervoor prima een brievenbusdoos gebruiken. Verstuurt u meestal huishoudelijke artikelen dan zijn grotere dozen nodig die met de pakketdienst mee kunnen. Alles wat in een brievenbusdoos past is natuurlijk meegenomen, want hiervoor betaalt u aanzienlijk minder verzendkosten die u dan ook niet aan uw klant hoeft door te berekenen.

Maak de juiste keuze als u verzendmateriaal bestelt

Wilt u verzenddozen bestellen, denk dan vooraf goed na welke maat voor u handig is. Niet te groot, maar ook zeker niet te klein, zodat u ook meerdere artikelen tegelijk kunt versturen. U kunt een keuze maken uit het assortiment van Twinpack. Dit bedrijf levert een ruime sortering verzendmaterialen in tientallen afmetingen. U kunt enkele stuks bestellen maar ook met 100 stuks tegelijk. Dit uiteraard afhankelijk van uw behoefte. Het is eveneens mogelijk om het verpakkingsmateriaal te voorzien van uw logo of bedrijfsnaam voor directe herkenbaarheid. Informatie hierover kunt u inwinnen bij de klantenservice.