De kamervraag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een inkoopadviesbureau verzorgt uw supplier management software

Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst en vraag een inkoopadviesbureau om uw supplier management software te moderniseren. Aan de hand van de nieuwste software krijgt u snel en duidelijk inzicht in het inkoopproces van uw bedrijf. Dat heeft vele voordelen: het gaat niet alleen om het besparen van kosten, maar ook om waarde creëren voor aandeelhouders en stakeholders. Wilt u meer weten over wat een inkoopadviesbureau voor uw kan doen? Lees dan verder over de mogelijkheden van supplier management software.

Supplier management software ingericht door een inkoopadviesbureau

Inkoopadviesbureaus houden zich bezig met het stroomlijnen van de inkopen van ondernemingen. Aan de hand van een zogenaamde spend analyse worden uw leveranciers in kaart gebracht. Een classificatie van leveranciers maakt duidelijk waar winst te behalen is in uw bedrijf. Door middel van moderne supplier management software, die een inkoopadviesbureau zoals Grippr voor u kan implementeren, krijgt u veel meer inzicht in uw contracten en leveranciers.

Alle documenten en contracten op één plek

Een van de grote voordelen van het gebruik van supplier management software is dat u al uw contracten en documenten kunt centraliseren. Door in de ‘cloud’ te werken kunnen de juiste mensen altijd toegang krijgen tot relevante informatie. Dat verbetert niet alleen de samenwerking tussen u en uw leveranciers, maar ook tussen onderdelen van uw onderneming.

Beheer contracten en leveranciers

De transparantie die de supplier management software u biedt, maakt het mogelijk om al uw honderden of misschien wel duizenden leveranciers inzichtelijk te maken. Alle contractgegevens, leveringsvoorwaarden en certificaten worden door de software beheerd. Dankzij deze software kunnen uw contacten nooit meer ongemerkt verlopen.

Kwantitatieve en kwalitatieve voordelen van een modern supplier portal

Als ondernemer heeft u altijd het oog op de toekomst. Een inkoopadviesbureau kan u helpen met de juiste beslissingen, door het implementeren en managen van de nieuwste software voor leveranciersbeheer. Dat heeft kwalitatieve én kwantitatieve voordelen voor uw onderneming.