De kamervraag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze specialist maakt bouwen transparant

Al meer dan 25 jaar maakt DDC Consulting de bouw- en vastgoedsector transparanter. Zij helpen u bijvoorbeeld om grip te houden op de exploitatiekosten van uw vastgoed en om zaken rondom de veiligheid voor uw medewerkers en de bezoekers van uw pand te organiseren. Denk hierbij aan het laten maken van een vluchtwegplattegrond. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw pand zo gebouwd wordt dat het veilig is, maar ook dat de exploitatiekosten voor uw vastgoed binnen de perken blijven. Op deze manier maakt u het werken en verblijven in uw pand voor iedereen prettig. DDC Consulting helpt u daar graag bij.

Waar moet een goede vluchtwegplattegrond aan voldoen?

Een goede vluchtwegplattegrond voldoet aan verschillende eisen. Natuurlijk moet er op zo’n plattegrond worden aangegeven hoe men bij calamiteiten zo snel en veilig mogelijk buiten kan komen, maar ook moet een vluchtwegplattegrond universeel zijn. Dat wil zeggen dat de gebruikte kleuren en symbolen overeenkomen met alle andere vluchtwegplattegronden die er gebruikt worden. Dit vergroot de duidelijkheid en uiteindelijk dus ook de veiligheid van u, uw medewerkers en iedereen die uw pand bezoekt.

Houdt de exploitatiekosten voor uw vastgoed in de hand

Het nemen van veiligheidsmaatregelen zoals het zorgen voor een goede vluchtwegplattegrond, kan er natuurlijk voor zorgen dat de exploitatiekosten voor uw vastgoed hoog kunnen oplopen. DDC Consulting zorgt er echter voor dat deze kosten niet te hoog oplopen. Dit doet zij door allereerst te zorgen voor een overzicht in deze kosten, zodat vervolgens bekeken kan worden op welke van deze kosten er bezuinigd kan worden en welke exploitatiekosten er eigenlijk helemaal niet nodig zijn. Op deze manier bespaart u enorm op de bouwkosten, zonder dat de veiligheid van u, uw medewerkers en de andere aanwezigen in uw gebouw in het geding is en zonder dat u inboet op comfort.

Gerelateerde artikelen

Zo kunt u snel een printplaat bestellen

Rijplaten huren in de utiliteitsbouw

Laat de kwaliteitscontrole aan een expert in China over