De kamervraag
Image default
Woningen

Nieuwe ramen kopen

Competente beglazing van een appartement, of hoe u energie kunt besparen.
Om energie te besparen, nemen de eigenaren van landhuizen hun toevlucht tot verschillende methoden: thermische isolatie, verschillende energiebesparende technologieën, automatisering van technische systemen, enz. Het doelmatige gebruik van glazen gevels zorgt echter voor de meest tastbare verlaging van de verlichtingskosten. , verwarming en koeling, omdat bekend is dat ongeveer 40% van het warmteverlies de raamconstructies zijn die dragen.

Warmteverlies, fotograferen met een warmtebeeldcamera.

Aangezien ramen met dubbele beglazing meer dan 80% van het volledige raamoppervlak beslaan, moet u bij de keuze speciale aandacht besteden aan de energiebesparende factor. Dit effect wordt bereikt door een bepaalde afstand tussen de glazen in te stellen, waardoor de warmteoverdrachtsweerstand van het PVC-raam veel hoger is.

Wat kunt u kopers aanbevelen?
1. Energiebesparende ramen met dubbele beglazing

Om de zon de kamer binnen te laten, maar tegelijkertijd de warme lucht van de kamer niet te verliezen, moeten kunststof ramen speciaal met zilver worden bekleed en moet het glas extreem emissiearm zijn. Om deze reden valt de keuze van veel kopers op het ClimaGuard Solar multifunctioneel glas. Dankzij dit energiebesparende glas worden warmteverliezen met bijna 80% verminderd, terwijl de verliezen beduidend hoger zijn bij enkel glas.

2.PVC-profiel

Het profielsysteem heeft ook energiebesparende eigenschappen. Het verst in dit gebied is het Duitse bedrijf Schuco, dat speciale profielsystemen heeft gemaakt voor de bouw van cottages. Ze bieden een uitstekende thermische isolatie en worden gekenmerkt door een minimaal energieverbruik.

3. Kwaliteitsinstallatie

Warmte-energie gaat ook verloren via de montagenaden. Na verloop van tijd kunnen verliezen oplopen tot 6%. Hellingen zijn ook een bron van energieverlies, dat is ongeveer 7%. Door gebruik te maken van de nieuwste energiebesparende technieken en hoogwaardige materialen kost airconditioning en verwarming van panden 40% minder geld, zodat u straks het in de raamconstructie geïnvesteerde geld terug kunt verdienen.

 

Nieuwe ramen kopen

Prijs Raam Vervangen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0075-deuren-in-pvc.html