De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Wanddecoratie online vinden

De finishing touch van je interieur is de decoratie van je muren. Met de juiste wanddecoratie online straalt jouw inrichting uit wie je bent. Maar wat is juiste wanddecoratie? Over smaak valt uiteraard niet te twisten, maar dit zijn wel leuke voorbeelden. En waar vind je wanddecoratie online?

Foto op aluminium

Heb je een strak interieur? Dan is een foto op aluminium wellicht iets voor jou die je als wanddecoratie online kan bestellen. Kies voor een geborstelde ondergrond voor een stoere look van je foto. Deze ondergrond is bijzonder geschikt voor zwart-wit foto’s van bijvoorbeeld een skyline. De geborstelde ondergrond geeft een ruw en levendig effect aan je foto’s. Aluminiumfoto’s zijn ook zeer geschikt als wanddecoratie in vochtige ruimtes. Geef ook je badkamer een persoonlijk tintje met mooie wanddecoratie. Een andere wanddecoratie online te bestellen is een magnetische muur. Dit maakt je met een pot magneetverf. Verf een muur in een hippe kleur en maakt van iedere muur een plek om tekeningen tentoon te stellen of al je lijstjes aan op te hangen. Schilder bijvoorbeeld in je keuken of gang met magneetverf een verticale strook met een contrasterende kleur. Zo wordt je muur een trendy magneetbord.

Muurstickers of fotobehang

Een andere vorm van wanddecoratie online te bestellen zijn muurstickers. Houd je van mooie teksten? Dan zijn muurstickers een goede manier omdat te laten. De muur boven je bed wordt een echte eyecatcher met een pakkende spreuk. Zijn muurstickers voor jou  nog niet genoeg, denk dan eens aan fotobehang, ook als wandecoratie online te bestellen. Je kunt kiezen voor bestaand behang maar je kunt ook van je eigen foto’s behang laten maken. Kies een foto die qua kleur goed past bij je interieur. Zo maak je van je wanddecoratie online een echte blikvanger.  

https://www.wanddecoratie.nl/