De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Ga voor teakhout!

Ben jij al die imitatiemeubels voor in je tuin ook zo zat? Je komt ze geregeld tegen in de bouwmarkt of bij een andere massawinkel. Wanneer je ze koopt zien ze er nog prachtig uit. Logisch want ze zitten strak in de lak en hebben nog niet buiten gestaan. Zijn ze eenmaal een tijdje in gebruik, dan zijn ze tot lelijke objecten gedegradeerd en vallen ze soms al bijna uit elkaar.

Dit zal je met teak meubelen niet gebeuren. Die zijn supersterk en zien er geweldig uit. Een teak tafel is keihard en blijft dit ook gewoon. De kracht van teakhout is ongekend. Dit geldt al helemaal voor de soorten die wij zelf importeren uit Indonesië.

De Teakspecialist uit Naarden kan trots wijzen op vele jaren ervaring met dit prachtige materiaal. Teak meubelen koop je niet voor korte tijd. Ze vormen een investering voor jaren in je tuin. Bovendien is het zo leuk dat deze meubelen er zo lang prachtig blijven uitzien. Slechts met een geringe hoeveelheid onderhoud blijft het teakhout volledig op kleur. Natuurlijk kan je in onze showroom in Naarden de onderhoudsproducten direct bij je teak meubelen uitkiezen. Heb je geen zin om naar Naarden toe te gaan? Dan is ook dat geen probleem. Je bestelt dan jouw nieuwe teakhouten meubelen en onderhoudsmiddelen gewoon online. De Teakspecialist levert immers haar producten door heel Europa.

Zin om eens rustig kennis te maken met een nieuwe teak tafel, teak bank of teak stoel? Bekijk dan gauw de sfeervolle foto’s op onze website.

https://www.deteakspecialist.nl/