De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Een opslagruimte voor de rotzooi!

Veel mensen zijn verzamelaars deze mensen hebben vaak geen plek voor hun spullen in huis, het wordt dan al snel een rommel, voor hen is een opslagruimte een goede oplossing. Bij Opslagmarkt is het mogelijk om een opslagruimte te huren, maar ook om uw berging te verhuren. Als u bijvoorbeeld een schuur hebt die niet in gebruik is of een zolderkamer met veel ruimte kunt u deze bij Opslagmarkt aanbieden. Opslagmarkt gaat dan voor u op zoek naar huurders en brengt jullie met elkaar in contact, over de prijs en overige voorwaarden kunnen jullie dan samen onderhandelen. Het is een mooi concept wat nog door weinig aanbieders van opbergschappen wordt gebruikt, het is bovendien voor iedereen geschikt, als er een deel van het kantoorpand leeg staat kan dit ook aangeboden worden voor verhuur.

Het voordeel van een externe opslagruimte

Het huren van een opslagruimte ergens anders om uw spullen kwijt te kunnen heeft veel voordelen, u heeft namelijk meer ruimte om uw spullen op te slaan. Dit klinkt natuurlijk vrij logisch, maar het is wel iets waar veel mensen niet aan denken als de zolder vol ligt. Het idee dat in het hoofd opkomt is vaak dat er maar minder spullen gekocht moeten worden of dat er een deel moet worden weggegooid. In de winter gebruik je bijvoorbeeld spullen die je in de zomer niet gebruikt, die spullen leg je dan in de zomer in de opslagruimte die je hebt gehuurd, ideaal toch? Voor de verzamelaars onder ons is het ook perfect om een opslagruimte te huren, om alles kwijt te kunnen is het vaak noodzakelijk om een schuurtje te laten bouwen, Opslagmarkt zorgt ervoor dat dit nodig is en het probleem kan op een andere manier worden opgelost.

Meer informatie over Opslagmarkt?

Heeft u meer informatie nodig over het huren van een opslagruimte bij Opslagmarkt? Bel dan op naar hun vestiging, de medewerkers zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en een aanbod te doen. Op de website is ook veel informatie te vinden over het overige aanbod van Opslagmarkt en hoe het in zijn werk gaat bij de huur en verhuur van de appartementen.

Kijk voor meer informatie op www.opslagmarkt.nl.