De kamervraag
Image default
Vervoer en transport

EMOVE Touring elektrische step

Wat wil je nog meer dan iets comfortabels, lichtgewichte en redelijk geprijsd? De EMOVE Touring, de enige forensenstep die dit doet, besluit het schokabsorberende vermogen van al zijn voorgangers te verviervoudigen door een tweedelige set schroefveren op te nemen die het voorwiel flankeren voor maximale demping.

Het is de enige woon-step die daardoor niet de gebruikelijke enkelvoudige vering gebruikt. We noemden de ophanging van de Touring de beste in zijn klasse vanwege het opmerkelijk soepele rijgedrag en de twee achterveren (een indrukwekkend onderscheid aangezien onze database 46 steps in woon-werkverkeer bevat).

Vanwege zijn ongelooflijk draagbare frame en vele opvouwbare functies, zoals een telescopische stuurpen en opvouwbaar stuur, onderscheidt de Touring zich als een van de beste.

Onze favoriete woon-werkstep, de EMOVE Touring, steeg meteen naar de top. We bespreken de voordelen, tekortkomingen en ideale klanten van E Touring in deze recensie.

Top 5 EMOVE Touring-ervaringen waar we dol op waren

 • Betaalbaar

 • Large Deck

 • Kies uw favoriete kleur.

 • systeem van drie ophangingen

 • Vele functies voor de prijs.

Snelheid en acceleratie

Dankzij de 500 watt motor van de Touring kon hij in 3,9 seconden van 0 tot 24 km/u accelereren. Samen met alle steps in de middenklasse forenzen, presteert deze step ook beter dan de luxe forenzen met een reputatie voor snelheid, de Apollo City en Zero 9. Het vermogen om snel te manoeuvreren en, indien nodig, in of uit het verkeer te voegen.

Vergeleken met een typische deel step, die een topsnelheid heeft van 24 tot 29 km/u en 6 tot 7 seconden nodig heeft om 24 km/u te bereiken, is dit een stuk sneller. Ondanks het aanzienlijke vermogen is de motor niet bijzonder luid.

Bergbeklimmen

De Touring heeft genoeg koppel om snel te accelereren en steile hellingen te beklimmen. De e-step voltooide onze heuvelklim test in 12,4 seconden met een gemiddelde snelheid van 17,9 km/u, waarmee hij de snelste in zijn klasse is.

Dit is een steile heuvel, en tenzij je in San Francisco woont of een stad in de buurt, u zult in uw buurt zeker niet veel heuvels vinden die steiler zijn dan deze. De test omvat een matig steile heuvel van 60 meter met een hellingspercentage van 10 procent en een rijder van 74 kilogram.

Bereik en batterij

De 624-wattuur LG lithium-ionbatterij van de Touring is getest om 25 mijl te gaan.

We testen elke step op dezelfde stedelijke tests met een 60 mijl rijder in de snelste modus ( minst energiebesparend). De accu loopt op het testcircuit sneller leeg vanwege de heuvels, pauzes en oneffen terrein.

Motorconfiguratie

De Emove Touring verplettert volledig conventionele elektrische steps op instapniveau wanneer ik vergelijk ze ermee. Op een vlakke ondergrond overschreed ik de door de fabrikant voorgestelde snelheid door 43 km/u (26,7 mph) te rijden.

Bovendien is het vermogen van de 750 W piek motor een verschil van dag en nacht in vergelijking met goedkopere elektrische steps. Het bepaalt of je een lichte helling op kunt lopen zonder hem in schaamte omhoog te hoeven duwen.

Touring Ride Quality EMOVE

 • De EMOVE Touring 2020 is een van de het allerbeste op het gebied van rijcomfort.

 • Elektrische step met drievoudige vering van EMOVE

 • Het drievoudige veersysteem van de Touring 2020 maakt het zo’n leuk voertuig om op te rijden.

 • Dit omvat twee ophangingen: één voor de stuurpen en één voor elk wiel.

 • Bovendien verbetert de luchtband voor het rijcomfort (veel meer dan de massieve achterband).

 • Bovendien verbetert de luchtband het rijcomfort (veel meer dan de massieve achterband). 

 • Over het algemeen is deze elektrische step zeer comfortabel voor langere ritten en biedt veel meer bescherming tegen oneffen ondergronden.

De Top 5 problemen met de EMOVE Touring

 • Eén gemotoriseerde step

 • Alleen trommelremmen achter

 • Stevige achterband

 • Voor nachtelijk rijden zijn de lichten niet helder genoeg De lak toont lichte krassen

Voors & Nadelen van EMOVE Touring

Pros

 • Betrouwbare topsnelheid

 • Uitstekende vering voor onverharde wegen

 • Geweldige uitstekende kwaliteit voor de prijs

 • Betrouwbaar vouwmechanisme

 • Draagbaar, meegaand en comfortabel

 • Het uitzonderlijke assortiment dat bijna overeenkomt met de beweringen van de fabrikant

 • IP54 waterbestendigheid classificatie

Nadelen

 • Kleinere wielen kunnen de rijkwaliteit verminderen.

 • In natte omstandigheden resulteert de massieve achterband in een slechte tractie .

Heeft de EMOVE Touring voldoende felle lichten om ‘s nachts te rijden?

De lichten van de EMOVE Touring zijn niet erg fel. Ik raad aan om een lamp aan te schaffen die op het stuur kan worden gemonteerd als je van plan bent vaak ‘s nachts te rijden.

Het verbazingwekkende is dat Voro Motors de EMOVE-serie veranderde om een gewoon rond stuur te dragen nadat ze klachten van consumenten had gehoord over de vierkant stuur. Als uw stuur rond is, zou u geen problemen moeten hebben om een passende lamp te vinden.

Voor wie is de EMOVE Touring ideaal

Gezien de vele kenmerken en voordelen, denk ik dat de EMOVE Touring om zowel een geweldige eerste step te zijn als een veelzijdige draagbare woon-step.

Voor mensen die in de stad wonen of een last-mile vervoersoptie nodig hebben, is de EMOVE Touring een geweldige step. Wil je liever een off road e-step? Dan raden we je aan om te gaan zoeken naar een ander soort elektrische step. Hiervoor is de EMOVE touring niet geschikt.

De EMOVE Touring heeft verschillende tekortkomingen, maar naar mijn mening wegen de kenmerken en voordelen ruimschoots op tegen deze. In een zee van zwarte steps stel ik het op prijs dat je kunt opvallen en je favoriete kleur kunt kiezen.

Je kunt hem gebruiken als je eerste step dankzij de verstelbare stuurpen, en wanneer je besluit om te upgraden naar een grotere step,kunt u het in plaats daarvan door uw vrienden of kinderen laten gebruiken. Omdat Voro Motors de beste hulp biedt, kun je de EMOVE Touring zonder zorgen kopen.

Parkeren is duur waar ik in de stad werk. Ik rijd elke dag met een PEV naar mijn werk en parkeer anderhalve kilometer verderop op een openbare weg. Omdat de EMOVE Touring zo draagbaar is, heb ik hem vaak gebruikt om naar mijn werk te pendelen.

Ik geniet van hoe snel de EMOVE Touring wordt samengedrukt tot een compacte voetafdruk, omdat mijn kantoor het niet leuk vindt als ik steps bestuur naar de hoofdlobby.

https://nr1elektrischestep.nl/collections/kleine-elektrische-vouwfiets