De kamervraag
Image default
Vervoer en transport

Een rit zonder zorgen in de rolstoeltaxi!

Het was nog best wel even spannend: het kiezen van de juiste rolstoeltaxi. Er zijn zoveel mogelijkheden en dan begin je toch wel snel te twijfelen of al deze aanbieders wel gespecialiseerd genoeg zijn. Het vervoeren van mensen in een rolstoel is namelijk niet niks. Zo is het belangrijk dat de rolstoel goed vastgeklikt is en dat de rolstoeltaxi niet te snel over drempels heen rijdt. Anders zijn ongelukken zo gemaakt. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Noot, dit komt door hun jarenlange ervaring en de verschillende trainingen die de chauffeurs hebben gehad.

Persoonlijke aandacht in de rolstoeltaxi van Noot

De reis die ik samen met mijn vrouw wilde maken in de rolstoeltaxi, was namelijk erg lang. Wij gingen vanuit onze woonplaats Ede, naar een concert in Amsterdam. En hoewel wij deze reis ook per openbaar vervoer konden maken, ervaren wij iedere keer dat dit niet fijn is. Na onze ervaring met de rolstoeltaxi van Noot, gaan wij hier zeker vaker gebruik van maken. Ik vond de persoonlijke aandacht van de chauffeur erg fijn, hij vertelde precies wat hij ging doen en zorgde dat de rolstoel makkelijk de rolstoeltaxi in werd gezet. Ook bij aankomst in Amsterdam hielp de chauffeur ons op een goede manier. Wij omschrijven de reis als erg comfortabel, zonder zorgen. Dit kwam echt volledig door de persoonlijke aandacht van onze chauffeur!

Grote complimenten voor de chauffeur

Inmiddels heb ik kennissen van mij ook al geadviseerd over de rolstoeltaxi van Noot. De service die Nooit ons bood, gun ik echt iedereen. Voorheen ging ik vaak op reis met de nodige stress, maar deze keer was dat echt nergens voor nodig. De combinatie van de rustige uitleg van de chauffeur met de prima rijstijl, is echt complimenten waard! Het concert was rond 22.30 uur afgelopen en voor Noot was dat geen probleem. Wij werden weer prima de taxi in geholpen en naar Ede gebracht.

Ervaar het zelf!

Iedereen die nog twijfelt over het huren van een rolstoeltaxi van Noot, raad ik aan contact op te nemen met Noot. U zult dan zelf de persoonlijke aandacht en de deskundigheid ervaren!

Kijk voor meer informatie op www.noot.nl.