De kamervraag
Image default
Vervoer en transport

Bedrijf inschakelen dat buitenlandse btw kan terugvragen

U kunt een organisatie inschakelen voor het terugvragen van buitenlandse btw, zodat u deze bedragen niet verliest door ze in andere EU-landen achter te laten. In de transportwereld worden relatief veel facturen in andere EU-lidstaten betaald. De btw-bedragen gaan verloren. Deze worden aan de buitenlandse fiscale autoriteiten betaald en kunnen niet aan de Nederlandse belastingdienst worden teruggevraagd. Toch betekent dit niet dat u deze bedragen maar als verlies moet nemen. Een ervaren bedrijf kan de buitenlandse btw terugvragen voor u, zodat u deze bedragen gewoon teruggestort krijgt op uw zakelijke bankrekening. Een ervaren onderneming die dit voor u kan regelen is Nebu Transport Services.

 

De buitenlandse btw terugvragen: snelle terugvordering

Veel ondernemers wagen zich niet aan het terugvragen van buitenlandse btw. Zij zijn bang dat het een hele toestand is en veel tijd kost, en tijd is geld. Tegen zeer voordelige percentages kunt u de buitenlandse btw laten terugvragen door een ervaren onderneming. Bovengenoemde partij brengt hiervoor slechts 7,5% van het terug te vorderen bedrag in rekening. Dit gebeurt op basis van no cure no pay, dus u ontvangt de factuur pas na het ontvangen van de beschikking. Zo bent u altijd zeker dat u de btw-bedragen daadwerkelijk terug ontvangt. De terugvordering verloopt snel en alles kan eenvoudig online worden geregeld. Zo worden de digitale facturen real time verwerkt en heeft u in het klantenportaal altijd duidelijk inzicht in wat er gebeurt.

 

Maak gebruik van het speciale bulkprogramma

Een belangrijk voordeel van samenwerken met een ervaren partner als Nebu Transport Services is wel dat dit bedrijf een speciaal bulkprogramma heeft ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse belastingdienst. Dit betekent een sneller verloop en een correcte afhandeling van aangiften. Dit maakt het terugvragen van de buitenlandse btw nog interessanter voor ondernemers. Wilt u er meer over weten? Neem dan een kijkje op de website van deze partij om nader kennis te maken met alle mogelijkheden.

https://www.nebutransport.nl/NL