De kamervraag
Image default
Verbouwen

Maak iets moois van iedere ruimte met een PU gietvloer

Met een PU gietvloer kunt u in een handomdraai een ruimte omtoveren in een mooie en sfeervolle ruimte. Een gietvloer is niet alleen makkelijk zelf te leggen, maar is bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. U hoeft de vloer alleen maar te reinigen met een mild schoonmaakmiddel. Stofzuigen is heel eenvoudig omdat vuil los op de vloer ligt en zich gemakkelijk laat opzuigen. Gebeurt er een ongelukje met een glas limonade of iets anders, dan is dat in een handomdraai opgeruimd. Gaat u een PU gietvloer zelf doen dan raden wij u aan om een gratis workshop te volgen of online instructievideo’s te bekijken.

Kies voor een mooie en duurzame vloer

Wilt u een mooie vloer die bovendien ook nog eens vele jaren meegaat zonder slijtage? Dan is een PU gietvloer een prima keuze. Het materiaal is zeer duurzaam en zal dan ook niet snel slijtage vertonen. Bovendien heeft een gietvloer het voordeel dat u er beschadigingen van de ondervloer gemakkelijk mee kunt camoufleren. Een gietvloer zelf doen is bovendien prima te doen, al moet u er natuurlijk wel een beetje handigheid en aanleg voor klussen voor hebben om dit project succesvol af te ronden. Bovendien is het aanleggen het gemakkelijkst in een leeg huis, omdat de verschillende lagen meerdere uren moeten drogen. Hier moet u uiteraard wel rekening mee houden als u aan een dergelijk project begint.

Keuze uit verschillende soorten gietvloeren

Als u een gietvloer zelf wilt doen en op zoek bent naar een goedkope leverancier voor een PU gietvloer dan kunt u hiervoor terecht bij Decochip. Dit bedrijf levert via hun webshop complete pakketten voor het zelf aanleggen van een mooie gietvloer. U geeft bij uw bestelling uw keuzes aan en het pakket wordt binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd. Als u onvoldoende kennis heeft dan kunt u bij dit bedrijf ook een gratis workshop volgen voor het zelf leggen van een PU gietvloer. U vindt alle informatie alsmede de contactgegevens voor het geval u nog vragen heeft op de website.