De kamervraag
Image default
Toerisme

Een tweede huis in Twente uitproberen

Onthaasten? Dat kan in één van de sauna’s of wellness centers. Maar laten we eerlijk zijn, ontspannen doe je in Twente sowieso al. Hier gaat alles net even wat rustiger dan in de rest van het land. De Tukker laat zich niet opjagen, maar neemt de tijd voor de belangrijke dingen. En dat merk je aan alles. Aan de manier waarop mensen de tijd voor je nemen, aan de rust in de omgeving en aan de heerlijke traditionele gerechten. Je proeft de liefde voor de lokale ingrediënten.

Bungalowpark Twente uitproberen

Kijk, we snappen best dat je eerst even wilt proberen hoe de regio bevalt. Je koopt niet op basis van een kort artikeltje op internet een tweede huis, toch?

Boek daarom een bungalow in een van de bungalowparken in Twente. Je accommodatie is van alle gemakken voorzien en er is een zwembad en wellness binnen handbereik. In deze luxe bungalows voelt iedereen zich meteen thuis. Ook de kinderen, die zich wel zullen vermaken. En als ze zelf even geen inspiratie hebben, staat het animatieteam klaar om ze een leuke middag te bezorgen. Maar ook zonder kinderen is een bungalow in Twente een uitstekend idee. Even samen, weg van de strijd. Tijd voor kwali-tijd.

Gevaarlijke vakantie

Toch is een waarschuwing op zijn plaats. Er is namelijk een groot risico aan het huren van een bungalow in Twente: dat je na je verblijf niet meer naar huis wilt. Maar wees gerust, je bent altijd welkom om nog een keer een verblijf in te plannen. Zo vaak je maar wilt. De Tukkers zullen je met open armen verwelkomen. Het is tijd voor Twente.

https://www.visittwente.nl