De kamervraag
Image default
Particuliere dienstverlening

Energie besparen met een passiefhuis kozijn

Zoekt u naar een manier om energie te besparen, dan is een passiefhuis kozijn of kozijnen van hout en aluminium een zeer geschikte oplossing. Pladeko Ramen en Deuren heeft een groot assortiment aan moderne kozijnen, waarmee het verlies van warmte tot een absoluut minimum beperkt kan worden. Investeren in de kozijnen van uw woning of van uw bedrijfspand is niet alleen goed voor uw eigen comfort, maar ook voor het milieu – en op de lange termijn ook voor uw portemonnee. Wilt u uw woonplezier vergroten? Lees dan verder en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Passiefhuis kozijn of kozijnen van aluminium en hout?

Moderne kozijnen zijn heel ander dan de kozijnen die op dit moment waarschijnlijk in uw huis of bedrijfspand heeft. Welk kozijn kunt u het beste kiezen als u de isolering van uw woning of gebouw aan wilt pakken? Daarover vindt u hier wat meer informatie.

Bespaar veel energie met hout en aluminium- kozijnen

Isolatie is een slimme investering, die zich op de lange termijn altijd terugbetaalt. Luxe hout en aluminium- kozijnen bevatten een combinatie van materialen, en zijn daarmee een milieuvriendelijke en onderhoudsvriendelijke optie. Hout van binnen geeft een luxe uitstraling, terwijl het aluminium aan de buitenkant een zeer lange tijd mee zal gaan. Het gebruik van driedubbel glas betekent dat uw woning zeer goed geïsoleerd is.

Een passiefhuis kozijn is zeer energiezuinig

Langs kozijnen verdwijnt in veel huizen een groot gedeelte van de warmte. In een zogenaamd ‘passief huis’, dat geheel ingericht is om zo energieneutraal  mogelijk te zijn, is dit dan ook een belangrijk punt van aandacht. Het passiefhuis kozijn is zo ontworpen dat het nauwelijks warmte laat ontsnappen. Daardoor kan het huis een stuk efficiënter verwarmd worden. Wilt u de perfecte isolatie van uw huis of woning mogelijk maken, dan is dit kozijn de beste manier om dat te doen. De specialisten van Pladeko Ramen en Deuren geven u graag deskundig advies.