De kamervraag
Image default
Mode en Kleding

Custom-made sjaals voor iedere gelegenheid laten ontwerpen en bedrukken

Wilt u graag sjaals bedrukken, maar staat het soort sjaal niet bij de mogelijkheden van De Breigigant? Of heeft u een specifiek idee over het ontwerp van de sjaal? Dan is het mogelijk om bij De Breigigant een custom-made sjaal te laten maken op basis van uw eigen patroon. Creëer een sjaal met maximaal 8 kleuren op basis van een database met 120 kleuren. Kies een patroon dat eventueel gebaseerd is op het logo van uw vereniging of bedrijf, maar een standaardpatroon is uiteraard ook mogelijk. U kunt, indien gewenst, ook franjes aan de zijden toe laten voegen. Deze mogen bestaat uit maximaal 3 kleuren.

Perfect voor kleinere vereniging dankzij de lage minimale afname

Bij De Breigigant is het mogelijk om een gratis ontwerp te ontvangen van uw custom-made sjaal. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld voor het bedrukken van de sjaals en hoe deze eruit zullen komen te zien. Dan weet u meteen of alle kleuren met elkaar overeen komen, maar ook of alle verhoudingen kloppen. Dit is zeker prettig wanneer u maar een klein budget heeft en het bedrukken van de sjaals dus in een keer goed gedaan moet worden. Een van de grootste voordelen bij deze specialist is dat er maar een minimale afname van 15 stuks vereist is. Custom-made sjaals bestellen en laten bedrukken bij De Breigigant is dus ook voordelig voor kleinere (supporters)verenigingen, vriendengroepen en bij andere gelegenheden met 15 mensen of meer.

Vraag een offerte aan bij de productspecialisten

Wilt u graag custom-made sjaals laten bedrukken? Neem dan contact op met de productspecialisten van De Breigigant om een offerte aan te vragen. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend en gebaseerd op een persoonlijk advies. De klantenservice is 24/7 beschikbaar en is te bereiken via telefoon, e-mail en chat. Het is ook mogelijk om het contactformulier met uw vraag in te vullen, zodat u op een later tijdstip wordt teruggebeld.

https://www.breigigant.com/