De kamervraag
Image default
MKB

Sportprijzen voor de particuliere markt

Een wedstrijd of toernooi is natuurlijk niet compleet zonder sportprijzen voor de deelnemers. Een sportprijs kan van alles zijn maar neemt vaak de vorm aan van een medaille, sportbeker of een beeldje. Sportprijzen worden gekoesterd en mensen stellen ze vaak trots tentoon in een prijzenkast of boven de open haard.

Maar wist je dat je ook als particulier prijzen kunt bestellen voor andere evenementen of gebeurtenissen? Leuk als cadeautje, versiering of als grapje op een feestje. In dit artikel meer informatie over hoe dit werkt. Maak je evenement net nog even wat specialer voor degene die je in het zonnetje wilt zetten met een persoonlijke prijs!

Medailles bestellen voor niet-sportieve evenementen

Een medaille bestellen voor niet-sportieve evenementen, hoe doe je dat? Allereerst moet je bepalen voor wat voor situatie je een medaille wilt kopen. Is het een verjaardag? Een geschenk als blijk van waardering? Of misschien juist als grapje bij een vrijgezellenfeest of bruiloft? Op basis daarvan kies je een medaille of een van de andere sportprijzen die hier het beste bij past. Wat je ook kunt doen is een blanco prijs bestellen en deze zelf personaliseren. In de meeste gevallen kun je zelf een afbeelding uploaden en een opschrift ingeven. Zo maak je het cadeau persoonlijk en uniek!

Kies voor gemak, bestel online!

De makkelijkste manier om een sportprijs zoals een medaille te bestellen is online. Je kunt dan zelf je sportprijzen samenstellen, vergelijken en aanpassen naar jouw smaak of die van de ontvanger. Kies je voor een bedrijf dat de productie in eigen beheer heeft dan heb je vaak meer opties en krijg je je bestelling vaak sneller geleverd. Waar wacht je nog op? Begin nu met het samenstellen van het meest originele cadeautje dat je ooit zult geven.