De kamervraag
Image default
Groothandel

Een gaasmat van goede kwaliteit houdt uw dieren veilig

Een goede gaasmat helpt u uw dieren veilig te houden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om eventuele ontsnappingen van uw dieren. Daarnaast beschermt een sterke omheining uw dieren tegen eventuele roofdieren van buitenaf. De kwaliteit van het gaas is dan ook belangrijk. Een geschikte plek om uw gaasmatten te kopen is bij Afrasteringspecialist. Hier heeft u veel keuze tussen verschillende soorten gaasmatten. Bovendien zijn er natuurlijk verschillende maaswijdtes beschikbaar, zodat u het gaas kan uitzoeken wat past bij uw dieren en de vereisten voor hun verblijf.

Welke gaasmat vindt u het mooist?

Bij het uitkiezen van een gaasmat bij Afrasteringspecialist heeft u de keuze uit diverse soorten gaasmatten. Er zijn verzinkte, zwarte en groene gaasmatten beschikbaar. De medewerkers adviseren vaak om de zwarte gaasmat te nemen. De draden van deze matten zijn gladder en daarnaast heeft u bij deze matten geen last van schittering van het zonlicht. Bovendien heeft het zwarte gaas een luxe uitstraling. Ook qua maaswijdtes is er volop keuzes. De wijdtes variëren van 2,5 bij 2,5 centimeter tot 15 bij 15 centimeter. Ook rechthoekige mazen behoren uiteraard tot de opties. Waar u voor kleine dieren een kleine maaswijdte nodig heeft, voldoet voor dieren als schapen en geiten een grote maaswijdte.

Een groot assortiment aan dierbenodigdheden en dieren

Bij Afrasteringspecialist kunt u niet alleen terecht voor gaasmatten en alle andere benodigdheden voor uw dierenverblijf. U vindt hier namelijk ook andere afrasteringsbenodigdheden, zoals andere gaasmatten en diverse soorten palen om een stevig hekwerk te kunnen maken. Deze materialen zijn ook bestand tegen bijten, zodat onder andere knaagdieren zich geen weg naar de vrijheid kunnen knagen. Ook voor andere dieren heeft deze specialist veilige en stevige verblijven en afrasteringsmiddelen. Denk hierbij niet alleen aan kleinere dieren zoals kippen en konijnen, maar ook aan bijvoorbeeld koeien, schapen of geiten.

https://www.afrasteringspecialist.nl/