De kamervraag
Image default
Groothandel

Creëer een nieuwe tegelvloer in uw keuken waar u nog jaren van geniet

Is de vloer van uw keuken oud en aan vervanging toe en wilt u graag een mooie, nieuwe tegelvloer? Dan wilt u natuurlijk wel een vloer die voldoet aan al uw wensen en eisen en vooral een die past bij de rest van uw keuken. Bij Intertegel in Dordrecht hebben ze een uitgebreid aanbod tegels om uit te kiezen. Kies uit verschillende soorten, maten, stijlen, kleuren en nog veel meer. Ga voor mooie tegels voor een landelijke uitstraling van uw keuken of koop de juiste tegels voor een strakke tegelvloer.

Mooie, Italiaanse tegels van hoge kwaliteit

Wilt u graag unieke tegels voor uw tegelvloer in de keuken? Bij Intertegel heeft u ook de mogelijkheid om Italiaanse tegels te kopen voor uw vloer. Deze tegels worden rechtstreeks uit de fabrieken in Italië naar Nederland geïmporteerd. De Italiaanse tegels staan bekend om hun stevigheid en duurzaamheid. U bepaalt zelf welke maat u neemt voor uw nieuwe tegelvloer in de keuken. Denk aan rechthoekige of vierkante tegels met een randafwerking naar keuze. Wanneer u voor een strakke keuken gaat, is een gekalibreerde randafwerking de perfecte match. Bij deze specialist hebben ze Italiaanse tegels van merken zoals Lea, Kronos en Imola.

Bezoek hun showroom voor meer inspiratie

Bij Intertegel heeft u de mogelijkheid om hun tegels te bekijken in de showroom in Dordrecht. Vergelijk de verschillende structuren met elkaar of leg de tegels waarover u twijfelt naast elkaar om zo een goede keuze te maken. Weet u nog niet weet wat voor tegels u wilt voor uw tegelvloer in de keuken? Dan vindt u in de showroom van deze specialist genoeg tegels ter inspiratie. De medewerkers die bij Intertegel werken, helpen u graag met deskundig advies en met het laten zien van verschillende Italiaanse tegels zodat u zeker de juiste keuze maakt en nog jaren geniet van uw nieuwe tegelvloer.