De kamervraag
Image default
Gezondheid

Online Helderzienden

Online helderzienden, hebt u het wel eens uitgeprobeerd? Het kwam me allemaal zo Tel Sell-achtig over. En trouwens, was niet pas nog in de media te horen dat er geen misdaden worden opgelost met behulp van helderzienden? Weer een reden om aan te nemen dat het eigenlijk een beetje onzin is, volgens sommigen. 

Wat de boer niet kent…

Een dierbare, goede vriendin van mij is paranormaal begaafd. Zij voelt belangrijke zaken aan; overlijden, geboortes die niet goed verlopen, maar zelfs wat voor karakter mijn kind zou krijgen. Daarnaast ziet zij verschijningen, maar dan alleen van haar overleden dierbaren. Ik weet dus uit eerste hand -zeg maar- dat er in ieder geval iets moet zijn, aangezien ik mijn vriendin volledig betrouwbaar acht. Zij is de nuchterheid zelve en helderziend ja. Ik kan mij wel eens wenden tot haar, maar dat is in de 15 jaar dat wij elkaar kennen, 3 keer kortstondig voorgekomen. Je moet namelijk uitkijken met wat je vraagt aan helderzienden. Het is naar en onwenselijk om te horen dat iemand die zoveel aanvoelt een slecht gevoel over iets heeft. Wees dus zorgvuldig met wat je vraagt aan helderzienden.

Online helderzienden zoeken

Mijn vriendin behoort tot de groep helderzienden die er beroepsmatig niets mee doen. Het overkomt haar, ze voelt en ziet dingen, maar dat is het dan. Op zoek naar helderzienden? Dan kun je je natuurlijk tot online helderzienden richten. De helderzienden op de website van Paralijn hebben allen tenminste 10 jaar ervaring met het professioneel toepassen van hun helderziendheid.

Helderzienden uitzoeken op Paralijn.nl

Je kunt op de website die helderziende uitzoeken waarbij jij een match voelt, zowel op gebied van wat er aangeboden wordt als op menselijk vlak.

http://www.paralijn.nl/helderzienden.php