De kamervraag
Image default
Gezondheid

Millers Juice E-liquid: gemaakt door specialisten

Millers juice e liquid geeft om kwaliteit. In de fabriek in Oosterhout in Nederland produceren ze tienduizend e-vloeistofcapsules per dag. Dit ambachtelijke proces wordt zorgvuldig uitgevoerd door vakkundige professionals. Het proces begint bij de bereiding van de basisingrediënten, die tot op de honderdste van een gram nauwkeurig gemeten worden. Ook de nicotineconcentratie van elke partij wordt geanalyseerd. Elke stap in het productieproces wordt met de grootste zorg uitgevoerd door specialisten. Van het mengen van de basisingrediënten tot het controleren van de eindproducten: alles wordt geproduceerd volgens ISO 9001.

Het team bestaat niet alleen uit de ambachtslieden die in de productie werken, maar ook uit specialisten in TPD, CLP en e-liquid-gerelateerde wetgeving. Zij werken onvermoeibaar om alle Millers Juice producten up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de normen en voorschriften. Omdat de e-sigarettenindustrie nog relatief jong is, wordt de bijbehorende wetgeving regelmatig aangepast. Millers Juice heeft er bewust voor gekozen om de productie van de verpakkingen en etiketten uit te besteden aan Nederlandse drukkerijen, zodat ze snel kunnen inspelen op wijzigingen in de wetgeving.

Naast een grote productiehal hebben ze ook een eigen distributiecentrum voor een efficiënte opslag van onze producten en snelle levertijden. Vanuit het distributiecentrum leveren ze aan (groot)klanten over de hele wereld. Ook het magazijn/distributiecentrum bevindt zich op het terrein in Oosterhout.

Zij gebruiken een innovatieve combinatie van “pick-to-light” en “pick-to-cart” systemen om de producten met uiterste precisie te verzamelen en te verzenden. Mede dankzij de nauwe samenwerking met nationale en internationale transporteurs zijn ze in staat om snelle levertijden te garanderen.

https://damp-e.nl

Gerelateerde artikelen

Fysiotherapeut in Ede

Wil je meer weten over de moerbeien?

Jonger met hyaluronzuur