De kamervraag
Image default
Eten en drinken

Verse asperges kopen én kamperen bij de aspergeboer

Wilt u verse asperges kopen? Het seizoen gaat in het voorjaar weer van start. Bij Aspergehof Noordam in Woubrugge is dat dit jaar om precies te zijn op 23 maart. Het seizoen eindigt drie maanden later, op 24 juni. In de boerderijwinkel bent u van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom om verse asperges te kopen. Op werkdagen is dit tussen 10.00 en 18.00 mogelijk en op zaterdag tussen 09.00 en 19.00. De asperges die u in de winkel koopt, komen rechtstreeks van de boerderijgrond. Kakelvers liggen ze in de schappen. Asperges kopen doet u hier dan ook in de wetenschap dat u de allerbeste kwaliteit krijgt.

 

De realisering van vijf camperplaatsen bij de aspergeboerderij

Bij Aspergehof Noordam bent u aan het juiste adres voor het kopen van verse asperges, zowel witte als groene. In de boerderijwinkel koopt u deze per bundel, zowel geschild als ongeschild. De boerderij heeft recentelijk besloten om zijn aanbod uit te breiden met een geheel nieuwe ervaring. Op dit moment is men bezig met het realiseren van maar liefst vijf camperplaatsen. Hierdoor zult u binnenkort ook kunnen overnachten op de boerderij. Een vooruitzicht waar rustzoekers en natuurliefhebbers enthousiast van zullen worden!

 

Ontdek de arrangementen voor een onvergetelijke ervaring

Gek op het buitenleven, maar is kamperen bij de aspergeboer net iets te veel van het goede voor u? Neemt u op de website van de boerderij dan eens een kijkje op de arrangementenpagina. Arrangementen voor verjaardagen, jubilea, familiedagen, bedrijfsfeestjes en tal van andere gelegenheden zijn het hele jaar door te boeken. Zo kunt u gaan klompengolfen, een fietstocht maken, van een high tea genieten, steppen of van een culinaire ervaring genieten. In het aspergeseizoen kunt u gaan aspergesteken. U kunt daar dus veel meer doen dan alleen vers asperges kopen! Uiteraard doet de boerderij er alles aan om uw dag helemaal aan uw wensen en uw stijl te laten voldoen, zodat u en de rest van uw gezelschap een onvergetelijke ervaring tegemoet gaan.

https://www.aspergehofnoordam.nl/