De kamervraag
Image default
Eten en drinken

Evenementencatering

Op ieder evenement is goede evenementencatering onmisbaar. Denkt u zich eens in dat u op een evenement komt, al dan niet met uw gezin, en er is nergens een hapje of drankje verkrijgbaar! Dat zou u niet op prijs stellen. Ieder evenement vraagt ook om een aparte behandeling. Immers, uw feest of open dag moet toch geslaagd zijn? Evenementencatering is een belangrijk onderdeel van de organisatie van een evenement. De evenementencatering moet tot in de puntjes verzorgd zijn omdat u uw gasten optimaal wilt kunnen laten genieten van uw evenement. Ook wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over zaken als: hebben mijn gasten wel voldoende te drinken en te eten? Worden ze wel netjes bediend? Als u de catering voor uw evenement uitbesteed kunt u zelf ook zorgeloos genieten van uw gasten en uw evenement.

Evenementencatering op maat

Het ene evenement is het andere niet. Voor ieder evenement is er daarom evenementencatering op maat. Samen met u wordt er gekeken waar behoefte aan is, welk soort evenement er gepland staat en welke keuzemogelijkheden u uw gasten wilt bieden. Daarnaast heeft u misschien te maken met een bepaald budget. Ook dan is evenementencatering op maat geschikt voor u. Samen bekijken we de mogelijkheden die binnen het budget passen.

Voorbeelden van evenementencatering

Hoe gaat dat nu precies in zijn werk, evenementencatering? U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alles uit handen te geven. U kunt ook alleen kiezen voor een koffiebar of bediening met hapjes en drankjes. Wat dacht u van een frisdrank-bar voor de kids? Of een cocktailbar… Uw gasten worden tot in de puntjes bediend en zullen nog lang napraten over de uitstekende catering tijdens het door u georganiseerde evenement. Voor ieder evenement verzorgen wij de evenementencatering. Denkt u hierbij aan: jubileum feesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, open dagen, beursdagen, festivals, verjaardagen, etc. Evenementencatering is een vak apart. Natuurlijk kunt u zelf rondgaan met eigen hapjes en de buurvrouw koffie laten schenken. Maar geniet u dan zelf wel optimaal van uw evenement? Helemaal als het om ontzorgen gaat kiest u voor evenementencatering op maat!

https://drankengilde.nl/