De kamervraag
Image default
E-Books

Beste bescherming voor je Kobo Aura H2O

Als je net een nieuwe e-reader hebt gekocht, dan wil je het liefst dat deze zo mooi mogelijk blijft. Wat zijn de beste opties om te zorgen dat je e-reader zo lang mogelijk op een goede manier mee gaat. En welke voor en nadelen heeft elke manier van beschermen van je e-reader? In dit artikel wordt verder ingegaan op de opties die je hebt op je Kobo te beschermen.

Geen cover

Ten eerste kun je kiezen om geen hoesje of iets dergelijks te kopen. Dit is de meest riskante oplossing maar zorgt er wel voor dat je je e-reader zonder omhulsel mooi kunt vastpakken. Echter weegt voor de meeste mensen het risico op et kapot gaan van je e-reader niet op tegen het mooiere design wat je dan hebt. Dus het is eigenlijk ooit aan te raden om géén omhulsel te kopen.

Slim-fit cover

Een makkelijke optie is een slimfit cover voor je e-reader. Deze cover betekent dat je e-reader lekker dun blijft en het grootste gebruiksgemak blijft houden. De meeste van deze hoesjes zijn ook voorzien van een magneet, die ervoor zorgt dat de e-reader automatisch aan en uit gaat. Ook zijn deze covers erg betaalbaar. Een Kobo hoesje heb je al voor 18 euro. Dit is de meest populiare manier van het beschermen van de e-reader.

Insteekhoes

Als u uw e-reader zonder hoes wilt gebruiken, omdat u het irrirant vindt als er altijd een hoesjes omheen zit, dan is het aan te raden om toch iets van bescherming te hebben. Er zijn speciale hoesjes verkrijgbaar waar de Kobo zo ingestoken kan worden. Met zo’n zogenaamde sleeve heb je het beste van twee kanten. Je e-reader kan je zonder hoes gebruiken, en buiten gebruik is je e-reader toch beschermd. Een nadeel is, is dat bij een sleeve nooit een sleep and wakeup functie gebruikt kan worden. De e-reader zul je dus altijd zelf aan moeten zetten.

Anders

Er zijn ook covers waar je je e-reader in steekt en die dan helemaal bedekt is, behalve het scherm. Deze covers zijn iets dikker dan een slimfit cover aangezien er nog een extra laag zit tussen het scherm en de cover die hem bedekt als je hem dichtslaat. Bij deze cover is het ook mogelijk om een sleep and wake up functie in te bouwen. Dit is hetzelfde voordeel als bji de slimfit cover.

Voor alle mogelijkheden geld dat je vaak keuze hebt tussen allerlei verschillende hoesjes en designs. Neem dus rustig de tijd om even goed rond te zoeken om een mooie Kobo Aura H2O cover te vinden. Wil je meer betalen of juist minder. Ons inziens biedt de slimfit cover uiteindelijk het beste resultaat voor je e-reader. Hij is zowel beschermd als dat het beste gebruiksgemak wordt geleverd.