De kamervraag
Image default
Cadeau

Gepersonaliseerd cadeau bij geboorte

 

Heb jij er wel eens over gedacht om een gepersonaliseerd cadeau bij geboorte te geven? Als er een baby wordt geboren, geven mensen meestal iets wat met de baby te maken heeft. Logisch ook, maar daardoor worden de kersverse ouders vaak vergeten. Hoe leuk is het dan om een gepersonaliseerd cadeau aan de mama of papa te geven. Is zij bijvoorbeeld een echte wijnliefhebber en keek ze al 9 maanden uit naar een heerlijk wijntje? Geef haar dan en gegraveerd wijnglas cadeau met een lieve boodschap. Ook papa mag uiteraard niet vergeten worden. Met een prachtig bierglas kunnen de kersverse ouders samen klinken op de gezondheid van hun pasgeboren baby. Een beter cadeau bestaat bijna niet!

 

Blijvende herinnering

 

Soms worden de ouders ook niet vergeten, maar krijgen ze iets van voorbijgaande aard. Denk bijvoorbeeld aan een bos bloemen of een doos chocolade. Dat is uiteraard heel lief en een fijn cadeau, maar na enkele dagen of weken kan dit weggegooid worden. Hartstikke zonde natuurlijk, want de geboorte van een kind is iets heel speciaals. Daar hoort dan ook een blijvende herinnering bij. Een gepersonaliseerd cadeau is dan de oplossing. Schrijf een lieve tekst voor de kersverse mama of papa of graveer de naam en geboortedatum van hun kind(eren) op het glas. Gegarandeerd een groot succes!

 

Geschikt voor elk budget

 

Een gepersonaliseerd cadeau is natuurlijk een hartstikke leuk idee bij een geboorte, maar als je financieel krap zit kan dit nogal lastig zijn. Of juist niet? Het leuke aan gegraveerde cadeaus is dat deze in alle soorten, maten én prijscategorieën verkrijgbaar zijn. Zo is er voor ieder wat wils.

 

Gepersonaliseerd cadeau: kies voor kwaliteit

 

Als je op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau, wil je natuurlijk wel dat deze over een goede kwaliteit beschikt. Zo weet je zeker dat de tekst lang zichtbaar blijft en het glas mooi blijft. Kies daarom voor een professionele webshop die zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van gegraveerde cadeaus.

 

Persoonlijke boodschap

 

Denk goed na over de boodschap die je op het cadeau wilt schrijven. Ga je voor een lieve tekst of aanmoedigende zin? Laat je hiermee graag weten dat je ze nu al een super papa en mama vindt? Of geef je ze iets wat een herinnering voor hun pasgeboren baby moet zijn? Als je spreekt uit het hart, geef jij een gepersonaliseerd cadeau dat altijd in de smaak zal vallen.

https://www.gegraveerdcadeau.nl/gepersonaliseerd-cadeau/