De kamervraag
Image default
Boeken en Tijdschriften

Presentatiemap bedrukken in uw eigen huisstijl

Wilt jij graag je eigen presentatiemap laten bedrukken, maar weet je niet waar je dit kunt laten doen? Dan je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de absolute specialist in het laten bedrukken van verpakkingen, dozen en andere bedrijfsmatige middelen zoals presentatiemappen, om het bedrijf nog kenbaarder te maken en het een fraaie uitstraling te geven. Het laten bedrukken van een presentatiemap kan een aantal goede uitkomsten hebben voor het bedrijf, maar ook voor je privéleven. Ben je van plan om een eigen bedrijf te starten en wil je de werknemers om je heen voorzien van gelijksoortige presentatiemappen in teken van het bedrijf? Dan kunt u deze mappen bij ons simpel en snel ontwerpen. Als u de presentatiemappen wilt laten bedrukken, heeft u geen ingewikkelde programma’s nodig zoals fotoshop waar u waarschijnlijk de kennis ook niet voor in huis heeft. Wij hebben een uiterst simpele ontwerptool ontworpen voor een ieder graag zijn of haar presentatiemap wil laten bedrukken, maar hiervoor geen kennis heeft van gespecialiseerde programma’s. Wil je meer weten over het laten bedrukken van de meest fraaie presentatiemappen of heb je een vraag over een van onze andere producten of diensten? Kijk op de website voor meer informatie of neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Presentatiemappen laten bedrukken

Wilt u de werknemers van het bedrijf van gelijksoortige presentatiemappen met een eigen bedrijfslogo, maar weet u niet waar u deze materialen kunt laten bedrukken? Dan bent u hier voortaan aan het juiste adres! Het laten bedrukken van presentatiemappen kan vele voordelen hebben voor u en het bedrijf, zoals het feit dat u de organisatie in het vervolg bijna overal herkend wordt en daarnaast is het ook nog een soort van gratis reclame.

Bij het laten bedrukken van de presentatiemappen hoeft u zich geen zorgen te maken over het feit hoe u dit precies moet gaan doen. U hoeft geen ingewikkelde ontwerpen bij ons aan te leveren die u eerst zelf moet maken, mede ook omdat veel mensen niet beschikken over deze kennis of de juiste programma’s hiervoor. Wij hebben een eigen ontwerptool ontworpen die voor een ieder heel makkelijk te gebruiken is en waarmee je een schitterend ontwerp voor elke presentatiemap kunt maken. Je kunt hierbij kiezen om zelf een aantal foto’s of ontwerpen aan te leveren die je vervolgens in de tool kunt gebruiken, maar je kunt ook kiezen voor een template die wij al voor jou hebben ontwikkeld. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het toevoegen van een logo van het bedrijf en je presentatiemap is klaar om te laten bedrukken!

http://www.doosjesdeal.nl/nl/pagina/presentatiemap-bedrukken