Ben je ook op zoek naar Real Techniques kwasten (klik hier voor de website)? Het zijn prachtige kwasten, maar ze zijn zo lastig te vinden. Kwalitatief zijn ze geweldig. Het gaat om mooie zachte kwasten van een materiaal waar, ten eerste geen dier voor heeft geleden en ten tweede brengt het prachtig aan. Dit zijn een aantal redenen waarom ze ook al tijden ontzettend populair zijn in het buitenland. Daar komt de hype ook vandaan. Iedereen wil deze soort kwasten tegenwoordig toevoegen aan de make-up stash. Heel grappig. Waar jaren geleden nog niemand van deze kwasten had gehoord, zijn ze nu razend populair geworden. Hier moet natuurlijk op ingespeeld worden, want iedereen moet deze kwasten kunnen kopen.

Waar koop je Real Techniques kwasten?

Ja, waar zijn deze nou eigenlijk beschikbaar? Helaas zijn ze nog niet beschikbaar in de winkels. Jammer, want dan konden we lekker uitproberen en voelen. We moeten het nu doen met foto’s op het internet. Soms is dat vrij irritant, maar in dit geval is het alles of niets. De kwasten komen namelijk niet uit Nederland en buiten het internet hebben wij eigenlijk geen mogelijkheid om deze kwasten te kopen. Hoe hip en trendy ze ook zijn. Daarom is er een leuke webshop ontstaan. Inmiddels bestaan ze al een langere tijd en ze verkopen allerlei cosmetica hierop. Het gaat om beauty88.nl. Onderhand is deze webshop al erg bekend geraakt onder alle make-up liefhebbers en heb ik zelf ook een aantal keer spulletjes besteld op deze site. Ze verkopen allerlei verschillende producten. Zo kun je spullen inkopen vanuit alle delen in Azië, maar je kunt ook spullen kopen uit Amerika. Vaak zie je dat bepaalde producten die populair zijn bij beauty bloggers ook vaak heel populair worden bij het gewone publiek. Daarom zijn ook veel producten en merken overgewaaid naar Hollandse grond.

Beauty88 hoe en wat?

Uiteindelijk is deze webshop één van de beste en populairste Nederlandse webshop op het gebied van cosmetica. Daarom is Beauty88 ook zeker het bezoeken waard. Kortom, waar wacht je op? Het is een mooie webshop die veel verschillende producten verkoopt. Zo heb ik, de schrijver van dit stukje tekst, zelf ook jarenlang een foundation uit Azië hier besteld. Nog steeds is dit mijn meest favoriete product. Het is duur, helaas, maar zeker het bestellen waard.