De kamervraag
Image default
Auto’s en Motoren

Jouw schadeauto met gemak verkopen met Auto Inkoop Den Bosch

Heb je een auto die zijn beste dagen al heeft gezien? Is er elke keer weer een mankement waarmee je naar de monteur moet rijden? Geef je meer geld uit aan de auto dan dat deze auto echt waard is? In dit geval is het tijd om de auto weg te doen. Het betalen voor dure reparaties voor een auto die deze reparaties niet meer waard is, leidt alleen tot verlies. Het wegdoen van de auto kan zelf leiden tot financiële vooruitgang. Bij Auto Inkoop Den Bosch ontvang je namelijk altijd een reële vergoeding voor het verkopen van jouw auto. Ook is dit een proces dat totaal niet lang hoef te duren. Aan de hand van jouw wensen wordt er een afspraak gemaakt voor het ophalen van jouw auto. En zo ben je dus binnen korte tijd verlost van de auto die niet meer te rijden is.

Een makkelijk proces, zonder gedoe

Het proces bij het verkopen van jouw auto is erg simpel. Wij willen namelijk dat iedereen kan profiteren van deze dienst, zonder dat het proces te ingewikkeld of lang wordt. Jij hoeft je alleen aan te melden via autoinkoopbv.nl. Wij nemen dan contact met je op en doen jou een goed aanbod voor de auto. Zodra jij je hierin kan vinden en akkoord gaat, dan kunnen wij overgaan tot het doen van de overdracht en het betalen van de vergoeding. De vergoeding is iets dat altijd contant gebeurt, tijdens de overdracht. Ook de vrijwaringsbrief waarmee je dus geen premie meer zal hoeven betalen aan de verzekeraar wordt tijdens de overdracht aan jouw gegeven. Je kunt altijd zelf bepalen wanneer de auto opgehaald moet worden. Wij werken heel snel en zijn instaat om de auto binnen 24 uur na aanmelding op te halen.

Welke auto’s worden door ons ingekocht?

Wij kopen alle auto’s in die van het bouwjaar 2000 of later zijn. Welk merk de auto heeft is hierbij van totaal geen belang. Ook maakt het niet uit als de auto geen particulier auto is. Wij kopen namelijk ook bedrijfsauto’s in.

Verkoop jouw auto vandaag nog!

Binnen korte tijd kun jij van jouw schadeauto of sloopauto af zijn. Maak vandaag nog gebruik van onze diensten door je online aan te melden. Ontvang een geweldig aanbod voor de verkoop van jouw auto en wordt daarmee gevrijwaard van de oude auto die zijn beste dagen heeft gezien.