De kamervraag
Image default
Auto’s en Motoren

Je totale kosten uitgelegd door een ervaren autodealer uit Etten-Leur

Bij het kopen van een auto moet je natuurlijk met meer rekening houden dan alleen de aanschafkosten. Je hebt te maken met wegenbelasting, brandstofkosten en de verzekering. Als je ondernemer bent kun je weer bepaalde kosten aftrekken. Dat maakt het al gauw lastig om inzichtelijk te krijgen wat je nu precies betaalt. Autodealer MV Motive in Etten-Leur helpt klanten bij het rondkrijgen van de financiering en legt je uit waar je kosten uit op zijn gebouwd.

Het begin: de aanschaf bij een autodealer

De aanschafkosten van een auto zijn een grote kostenpost. De tip van de autodealer uit Etten-Leur is dan ook om niet direct voor een nieuwe auto te gaan. Nederland heeft namelijk de hoogste aanschafbelasting van heel Europa voor de aanschaf van personenauto’s. Dat betekent dat je veel betaalt voor een nieuwe auto en dat de waarde van deze auto met name in de eerste 2 jaar ontzettend keldert.

Een occasion van 1 tot 5 jaar oud is technisch net zo goed maar je betaalt er duizenden euro’s minder voor. Omdat Autodealer MV Motive vanuit Etten-Leur ook optreedt als automakelaar, kunnen zij voor jou op zoek gaan naar occasions die helemaal aansluiten bij jouw wensen.

Terugkerende kosten

Nadat je een auto hebt aangeschaft mag deze pas de weg op wanneer je deze verzekerd is. Ook hier helpt MV Motive je bij. Via de autodealer in Etten-Leur sluit je direct een voordelige verzekering af bij DMF Verzekeringen. Zo kun je, zonder zelf iets te moeten regelen direct met je nieuwe auto de weg op!

Houd in je keuze van een auto rekening met het brandstofverbruik en het gewicht van de auto. Deze twee punten bepalen namelijk de wegenbelasting die je betaalt. Rijd je veel kilometers dan is een diesel auto misschien voordeliger. Bespreek dit met de expert want voor een diesel betaal je wel tot twee keer zoveel wegenbelasting.

Financieringsopties bij autodealer MV Motive in Etten-Leur

Omdat de aanschaf van een auto een flinke kostenpost is, helpt MV Motive je graag met het rondkrijgen van de financiering. Voor zakelijke rijders is Financial Lease mogelijk en particuliere rijders kunnen in termijnen betalen. Neem contact op bij vragen over financiering of lopende kosten of ga een keer langs om rechtstreeks met de expert te overleggen.