Is uw bedrijfspand gebouwd vóór 1994 en zoekt u een specialist in het verwijderen van asbest golfplaten? Laat uw dak dan onder handen nemen door de specialisten van Elegast Dak en Gevel. Deze specialist op het gebied van dakrenovatie begrijpt dat u asbest zo snel mogelijk wilt laten verwijderen. De veiligheid van uzelf en uw medewerkers staat hierbij altijd voorop. De grootte van het project is voor Elegast geen probleem. Dit bedrijf is gespecialiseerd in onder andere asbestverwijdering, verzorging van daken, gevelrenovatie en ander dakonderhoud. Ook voor complexe renovaties bent u bij Elegast aan het juiste adres.

Uw bedrijfspand laten renoveren door een betrouwbare partner

Twijfelt u aan de staat van het dak van uw magazijn, fabriek of werkplaats en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het renoveren van uw bedrijfspand? De experts van Elegast hebben jarenlange ervaring met het opknappen en renoveren van bedrijfspanden. Zij ondersteunen u dus graag. Zij bepalen bijvoorbeeld de staat van uw dak met het uitvoeren van een vrijblijvende vakkundige inspectie. Als er daadwerkelijk sprake is van slijtage van uw dak, lekkages of asbest dan adviseren de specialisten van Elegast u graag over de mogelijkheden.

Met het verwijderen van asbest golfplaten werkt u weer veilig

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten verwijderen van asbest golfplaten of het compleet laten renoveren van uw bedrijfspand? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Samenwerking met dakspecialist Elegast biedt u voordelen die u bij andere aanbieders niet snel tegenkomt. Met Elegast is de totale ingreep bijvoorbeeld niet alleen korter, u ondervindt daarvan ook minimale stagnatie. Fabriek, magazijn, werkplaats, loods, bedrijfshal of megastal, geïsoleerd of niet, schuin of recht – Elegast heeft voor elk doel of toepassing de best denkbare oplossing. U bent bij Elegast dus altijd aan het juiste adres voor élke klus!