Al uw werkzaamheden in één VvE beheer programma, dat is natuurlijk hartstikke makkelijk. Maar is het ook mogelijk? Met speciaal VvE beheer software van Informant kan het. Als VvE beheerder heeft u veel verschillende werkzaamheden te doen. VvE administratie, onroerend goed beheer… Vaak gebruiken VvE beheerders hier verschillende programma’s voor. Maar hoe prettig zou het zijn als u alle werkzaamheden in één VvE beheer programma zou kunnen regelen? Uitnodigingen voor een vergadering verzenden? Of begrotingen en boekingen verwerken? Het kan allemaal in één programma! Ook hoeft u bijvoorbeeld maar één handeling uit te voeren voor incasso van al uw verenigingen. Het bespaart tijd. Tijd die u vervolgens weer in andere dingen kunt steken om uw bedrijf nog beter te maken.

 

VvE administratie: onder andere urenadministratie enprojectadministratie

Werken met VvE beheer software heeft diverse voordelen. Zo bevat het VvE beheer programma van Informant diverse modules. Met deze VvE beheer software kun bijvoorbeeld eenvoudig in de cloud gewerkt worden. Het grootste voordeel van dit programma, is dat u alles bij elkaar heeft. Van onroerend goed beheer tot VvE administratie. U kunt gebruik maken van het handige internet portaal en kunt kiezen voor verschillende modules, zoals financiële administratie en facturering. Met de module IDBC heeft u bijvoorbeeld via Excel toegang tot al uw vastgoedmanagement gegevens in de Informant Database. Ook de modules urenadministratie en projectadministratie kunnen toegevoegd worden. Zo heeft u alles bijeen, en dat is wel zo handig!

 

Onroerend Goed Beheer: een toegankelijkvastgoedmanagement programma

Onroerend goed beheer is veelomvattend en soms zelfs behoorlijk ingewikkeld. Maar dat hoeft het niet te zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van VvE beheer software. Het is namelijk prettig als u één VvE beheer programma heeft voor al uw onroerend goed beheer. Toegankelijke VvE beheer software voor zowel huurbeheer als VvE management. Zo wordt zowel het financieel als technisch beheer een stuk eenvoudiger en kan er een uitgebreide database vastgelegd worden met onder andere complexen, eigenaren, foto’s, leveranciers, contracten, documenten, huurders, units en technische details. Gemakkelijk uw administratieve VvE op orde houden in één programma. Zo kunt u efficiënt huurverhogingen, automatische incasso’s, aanmaningen, betaalopdrachten en nog veel meer verwerken. Is het servicekosten seizoen voorbij? Dan kunt u met dit programma ook gemakkelijk, met enkele klikken, uw huurders uit het systeem halen.

http://www.informant.nl/