Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Bijzondere werkplekken in Amsterdam

Een unieke werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw uitdagingen naar een hoger level te tillen. De werkplekken in omgeving Amsterdam zijn voorzien van verschillende voorzieningen. Zo kun je, als je bij C-Bèta komt werken op jouw bijzondere werkplek, gebruik maken van de handige community app. De app zorgt ervoor dat je gemakkelijk informatie kunt uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte kunt reserveren.

Evenementenlocaties

Wanneer u kiest voor een van de bijzondere en unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam van C-Bèta hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht. Zo hebben wij in totaal plek voor 200 gasten. Wanneer u komt met een kleine groep hebben wij ook verschillende opties.

Unieke evenementenlocatie in en rondom Amsterdam

De ruimtes die C-Bèta aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie waardoor het creatieve brein wordt getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes in omgeving Amsterdam. Zoekt een bijzondere evenementenlocatie waar 150-200 gasten in kunnen? Of een unieke evenementenlocatie voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.dekamervraag.nl/