De kamervraag
Image default
Zakelijk

Vakgerichte opleidingen voor technische kennis

Omega Training is uw adres voor vakgerichte opleidingen. Middels hun assortiment aan cursussen kunt u uw kennis in vele vakgebieden naar een volgend niveau tillen. Hoe klinkt bijvoorbeeld een cursus in de omgang met zonnepanelen of een SCIOS opleiding? Zij bieden tevens cursussen aan op het gebied van NEN 3140, techniek, subsidies en inspecties. Welke cursus gaat u volgen?

Ervaren praktijkdocenten voor de klas

Volgt u een vakgerichte opleidingen bij Omega Training, dan krijgt u les van docenten met uitgebreide praktijkervaring. Door de kennis die zij in de praktijk hebben opgedaan met u te delen kunt u aan op de kwaliteit en inhoud van uw lessen. Zodra uw cursus of opleiding erop zit zult u uw opgedane kennis direct in de praktijk toe kunnen passen.

Digitaal of klassikaal leren

Heeft u gekozen uit de beschikbare vakgerichte opleidingen, zoals een cursus omgaan met zonnepanelen? Vervolgens kunt u zelf kiezen of u deze digitaal of klassikaal wilt volgen. Als u voor de digitale variant kiest ontvangt u zo snel mogelijk per post een cursusboek. Deze bevat al uw lesmateriaal voor de cursus. Wat betreft de lestijden houdt u hetzelfde schema aan als het volgen van een klassikale les. Ook het interactieve element wordt behouden, aangezien u via uw computerscherm contact heeft met uw docent. Wel zo prettig, nietwaar?

Kies uw cursus en schrijf u in

Als de vakgerichte opleidingen van Omega Training u wel aanspreken, bekijkt u dan direct de details van de training online. Kiest u bijvoorbeeld een cursus zonnepanelen, dan kunt u kiezen tussen twee verschillende richtingen: die van inspecteur zonnepanelen of die van installateur zonnepanelen. Denkt u dan ook allereerst goed na over de kennis die u het liefste opdoet, alvorens u zich inschrijft. Op welke discipline binnen de elektrische veiligheid gaat u zich toeleggen?