Als je een woning gaat verkopen of een nieuwe woning gaat aankopen, is het verstandig om een taxatierapport te laten opstellen. Zo wordt jouw woonwens gerealiseerd. De makelaar in Tilburg en Breda begeleidt je van A tot Z bij het traject. Bij het verkopen van een huis zorgt de verkoopmakelaar er natuurlijk voor dat je de beste prijs voor je huis krijgt. Kern Makelaars stelt jou als consument centraal. Geeft persoonlijke aandacht met de juiste begeleiding. Jij en je woning, dat is alles waar het om draait bij de makelaar gevestigd in Tilburg en Breda. Actief in een ruime regio waar ze je graag van dienst zijn. Maak jouw dromen waar! 

Van plan om je woning te verkopen? Schakel de makelaar in Tilburg en Breda in

Ben je toe aan vernieuwing en van plan om je oude woning te verkopen? Heb je een nieuw huis op het oog? Het is verstandig om verschillende aspecten in het achterhoofd te houden bij het verkopen van een woning. Wat is mijn woning waard? Hoe snel wordt mijn woning verkocht? Met de uitgebreide service van de makelaar in Breda en Tilburg, krijg je antwoord op deze vragen. Daarnaast krijg je ook een gratis waardebepaling voor je woning. Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het verkopen van een woning? Allereerst is het belangrijk om de waarde van jouw woning te bepalen. Vervolgens ga je de woning verkoop klaar maken. Het is belangrijk dat je zorgt dat kleine mankementen gerepareerd zijn. En dan? Je woning wordt te koop gezet! Kern Makelaars verzorgt de fotografie en de wervende tekst. Ook de bezichtigingen en onderhandelingen wordt door de makelaar uit Tilburg en Breda gedaan. Verkopen maar!

Realiseer jouw woonwens met de makelaar in Tilburg en Breda

Als je een huis wilt kopen, is het raadzaam om na te denken over jouw woonwensen. Wat moet er beslist in de woning zitten? Een bad misschien? Wat zijn jouw financiële mogelijkheden? Allemaal vragen die op je afkomen bij een huis kopen. De verkoopmakelaar in Tilburg en Breda zorgt voor een complete en servicegerichte dienstverlening. Op basis van kennis en jarenlange ervaring verkoopt Kern Makelaars jouw woning binnen afzienbare tijd, vol passie en gedrevenheid. Verder regelt de aankoopmakelaar alle bijkomende juridische zaken die bij het kopen van jouw droomhuis komen kijken. Door het inschakelen van een makelaar profiteer je van vele voordelen als zekerheid, scherpe prijzen en heb je geen zorgen.