Ik ben van plan om binnenkort een in Utrecht opslagruimte te huren bij opslagman.nl. Het zit namelijk zo dat we op de boerderij een oude schuur hebben staan die we gaan slopen. Als deze oude schuur gesloopt is dan willen we er een nieuwe en grotere schuur neerzetten zodat we meer spullen kunnen aanschaffen en in de schuur kunnen plaatsen. Ook is het wel echt nodig om de schuur te vervangen aangezien de oude bijna van ellende uit elkaar viel. De spullen die nu nog in de schuur staan moeten dus even een tijdelijke andere plek hebben zodat we de schuur veilig kunnen slopen zonder dat er andere bezittingen verloren gaan. Omdat ik zelf op mijn terrein geen ruimte meer heb voor deze spullen wil ik graag een opslagruimte Utrecht huren. Mijn bedrijf staat in de regio Utrecht en daarom ben ik ook op zoek naar een opslagruimte in de buurt van Utrecht. Ik wil wel dat de plaats goed beveiligd wordt zodat er geen spullen missen. De is vooral belangrijk aangezien er nogal wat spullen tussen staan die een grote waarde hebben en dus nogal wat waard zijn.

Opslagman

Ik ging eens langs bij de opslagman om te kijken of dit het juiste bedrijf was voor mij. Het zag er allemaal erg goed en schoon uit en er was 24/7 bewaking dus de kans op diefstal is erg klein en dat is natuurlijk erg fijn. Ze hebben me ook de juiste unit laten zien waar ik al mijn spullen in kan plaatsen en deze zag er ook erg goed uit.

De nieuwe schuur

De nieuwe schuur staat er inmiddels en het is eigenlijk wel allemaal goed gegaan. De schuur ziet er weer goed uit en de spullen staan er inmiddels wel in. De spullen zijn bij opslagman erg goed bewaakt en er miste helemaal niks. Nu kunnen we weer verder gaan met onze oude en nieuwe spullen in de nieuwe schuur. Bedankt opslagman!