De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Online kamerplanten kopen: de voordelen

Kamerplanten kopen via Home Meets Nature

Wilt u graag kamerplanten kopen, maar hebt u geen zin om de planten te vervoeren in uw auto of in de fietstassen? In dat geval kunt u ook online kamerplanten kopen. Het is de service die Home Meets Nature aanbiedt. Dit bedrijf is van mening dat iedereen mooie kamerplanten in zijn huis moet hebben. Het verhoogt namelijk de sfeer in een woning. Planten brengen leven in de kamers en fleuren mensen op. Zonder dat u het doorheeft bent u namelijk vrolijker in de aanwezigheid van planten. Het is de reden dat ik ook graag in de vlindertuin kom. De vlinders kunnen me weinig schelen, maar de groene creaties zijn prachtig en verhogen mijn humeur in minder dan een seconde. Kamerplanten kopen is dus altijd een goed idee. Het enige nadeel was het vervoeren van kamerplanten. Kamerplanten kopen ging altijd gepaard met een lastige en barre fietstocht door de stad. U wilt niet dat de planten beschadigd raken door het gewiebel van de fiets, dat de bladeren allemaal al losgeraakt zijn van de stengels en dat u met een lege plant thuiskomt. Wellicht dat u dit niet herkent, maar het verhaal heeft betrekking op de eerste keer dat ik kamerplanten ging kopen bij een groot groen warenhuis in Groningen. Ik studeerde in deze stad en wilde graag een aantal leuke kamerplanten kopen voor in mijn studentenkamer. De eerste vraag was natuurlijk: welke kamerplant ga ik kopen? Na meerdere twijfelmomenten koos ik uiteindelijk voor kleine groene planten die lekker weelderig door de studentenkamer konden groeien – dat was althans de bedoeling. Het vervoeren van de kamerplanten was niet het grote probleem, maar het probleem kwam bij het uitzoeken van een plantenbak. Ik kocht namelijk twee gigantische bakken, die ik amper kon vervoeren op mijn fietsje. Zonder na te denken kocht ik toch deze bakken en vertrok ik naar mijn woning. De wind teisterde de plastic zakken en de grote bakken, terwijl ik probeerde om rechtuit door de stad te fietsen. Uiteindelijk lukte het mij, maar wat had ik graag mijn kamerplanten online besteld bij Home Meets Nature. Het was echter alweer een paar jaar geleden en ik neem aan dat deze webshop destijds nog niet bestond.

Online kamerplanten kopen: de voordelen

Wilt u nu kamerplanten kopen? Dan raad ik altijd aan om online te bestellen bij Home Meets Nature. Dit jonge en dynamische bedrijf kiest voor kwaliteit voor haar klanten. Het houdt in dat alle kamerplanten niet opgeslagen worden in een winkel, maar altijd direct vanaf de kweker naar uw huis wordt gebracht. Het zorgt ervoor dat u de meest verse planten toegestuurd krijgt. Het kweken van planten doen ze voor een groot deel zelf. Voor de planten die ze niet kweken, schakelen ze kwekers in uit de buurt van het ‘Westland’. Ik heb het in dit verhaal vooral gehad over de kamerplanten. Home Meets Nature biedt echter nog meer typen planten aan voor uw huis en tuin:

 • hydroplanten
 • tuinplanten
 • bloempotten en plantenbakken

De bloempotten en plantenbakken zijn natuurlijk geen plantensoort, maar het is wel een belangrijke categorie. U wilt niet een kamerplant kopen, zonder dat u daarvoor een geschikte pot hebt gevonden. De prijzen bij Home Meets Nature zijn altijd scherp en garanderen kwaliteit. Het bedrijf noemt zelf 5 aspecten die deze plantenverkopers uniek maken:

 1. Planten vers van de kweker
 2. Gunstige prijzen
 3. Topkwaliteit producten
 4. Service staat hoog in het vaandel
 5. Ruim assortiment van planten en potten

De planten en potten specialist

Kamerplanten kopen bij Home Meets Nature garandeert een perfecte levering van topproducten. Via de website kunt u snel een keuze maken uit het ruime assortiment. U kunt op zoek gaan naar de koopjes op de website bij de aanbiedingen sectie, maar u kunt ook gerichter zoeken op de verschillende categorieën. Zoek een pot die past bij de grootte van de kamerplant die u net gekocht heeft. Het is daarnaast ook simpel om een account aan te maken en de producten in uw winkelwagen te plaatsen. Kamerplanten kopen was nog nooit zo gemakkelijk. En wat als u merkt dat u plant ziek aan het worden is? In dat geval kunt u contact opnemen met de plantendokter. Op de website is een speciale afdeling voor mensen met vragen over planten. Het toont aan dat de initiatiefnemers van dit bedrijf verstand hebben van planten. Door het invullen van een contactformulier krijgt u snel uitsluitsel over de staat van uw plant. Bij de meeste groene warenhuizen werken mensen die nog nooit een plant hebben verzorgd. Zij kunnen u dan ook niets vertellen over de staat van uw kamerplanten. Kamerplanten kopen kunt u dus veel beter doen via Home Meets Nature. Deze planten en potten specialist brengt sfeer terug in uw huis. Wilt u graag kamerplanten kopen via deze website? Neem dan eens een kijkje op het online platform en ontdek hoe gemakkelijk het om snel een bestelling te plaatsen. Maak een onderscheid op grootte of kies voor een subtielere benadering en selecteer planten op het licht dat ze nodig hebben. U kunt daarin onderscheid maken tussen kamerplanten die:

 • volledig in de zon moeten staan
 • half in de zon moeten staan
 • volledig in de schaduw kunnen staan

U kunt dus eerste beslissen op welke plaats u de planten wil hebben en vervolgens geschikte kamerplanten kopen. Genoeg redenen om online kamerplanten te bestellen via Home Meets Nature. Gemakkelijk vanuit uw bureaustoel.

http://www.homemeetsnature.nl/Kamerplanten-kopen-online