Fantastische whirlpool

Onlangs heb ik een whirlpool aangeschaft. Een vriendin van mij is onlangs verhuisd en in het nieuwe huis stond een whirlpool. En zij had er alleen maar goede verhalen over, hoe erg het haar ontspande en wat al niet meer. Toen dacht ik, dat wil ik ook! Dus ik ben op internet gaan zoeken en na enige tijd kwam ik de winkel sanitairtotaal tegen. Wat mij direct opviel was het grote assortiment dat deze winkel heeft. Ze hebben hier niet één soort whirlpool, nee ze hebben er haast ontelbaar veel! Daarnaast viel mij op dat de website er, ondanks de hoeveelheid informatie, zeer geordend uit zag. Het leek erop dat ik mijn winkel gevonden had.

Mooie whirlpool showroom

Ik merkte aan mezelf dat ik de whirlpool toch graag in het echt wilde zien voordat ik overgaan tot het bestellen van het ding. En gelukkig was dit mogelijk bij sanitairtotaal, zij hebben namelijk een prachtige en grote showroom. Met maar liefst tweeduizend vierkante meter is het de grootste (sanitaire) showroom van Nederland. Ik werd op mijn wenken bediend en kon alles bekijken wat ik wilde. Daarnaast had ik nu de mogelijkheid even in een whirlpool te gaan liggen. Ook niet onbelangrijk lijkt mij zo! Als klapper op de vuurpijl werken er zeer attente en kundige mensen in de showroom. Zij wisten mij alles te vertellen, ideaal!

Heerlijk genieten en ontspannen

U begrijp dat ik direct een whirlpool gekocht heb die dag. En sindsdien zit ik bijna elke dag in het bad. Het is zo heerlijk en ontspannend! Ik vrees haast dat ik er verslaafd aan ben geraakt. Gelukkig is het een gezonde verslaving! Zelfs mijn man zit nu geregeld in bad, dat had ik echt nooit verwacht. Ik raad daarom iedereen van harte aan bij sanitairtotaal langs te gaan!

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/whirlpool/