De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Met trapliften behoudt u langer uw vrijheid

Trapliften

U bent te allen tijde van harte welkom bij Triwa trapliften. Bezoek onze toonzaal in Heerenveen en we laten u graag enkele voorbeelden zien. Voor elke ruimte, woning en omstandigheid is een oplossing te vinden. Wij zijn u natuurlijk met genoegen behulpzaam met onze ruime ervaring in trapliften en andere medische hulpmiddelen.

Diverse hulpmiddelen zijn fiscaal aftrekbaar. Dat geldt zeker voor onze trapliften, maar ook voor de door ons leverbare scootmobielen en rollators. Neemt u voor uw persoonlijke omstandigheden contact op met uw belastingadviseur. Het voordeel kan af en toe flink oplopen. Ook kunt u met ons contactformulier wat meer belangrijke informatie opvragen over de fiscale mogelijkheden van medische hulpmiddelen. Onze onderneming kan u ook voorthelpen indien u door obesitas beperkt bent in uw bewegingsvrijheid. Om u binnenskamers onafhankelijker te maken kunnen wij obesitas trapliften aanleveren. Met dit hulpmiddel helpen we u om weer makkelijk boven en beneden te kunnen komen. Wij geven u met onze trapliften een stukje zelfstandigheid terug.

Wij kunnen veel voor u betekenen wanneer het gaat om trapliften.

• Wij zijn deskundig en bijzonder ervaren

• Wij leveren u desgewenst oplossingen op maat

• Uw rekening is aftrekbaar voor de Fiscus

Bent u minder mobiel, of maakt u gebruik van een rolstoel? Misschien kan Triwa trapliften u van dienst zijn met een platformlift. Wij kunnen verschillende trapliften met platform leveren. Ook deze trapliften kunnen naar eigen behoeften en voorkeur worden aangepast en zijn zeer ergonomisch en veilig. De meest ruimtebesparende lift die leverbaar is, is onze Flex step compact. Dit model is in verschillende kleuren leverbaar en verder is het design naar wens aan te passen. Deze lift is zowel buiten als binnenshuis bruikbaar en kan functioneren als trap en als lift. De lift is simpel te gebruiken en bedienen en heeft een reeks aan veiligheidsfuncties.

Halverwege de trap moet u een keer stoppen om op adem te komen. Schrik slaat u om het hart. De krachten nemen telkens meer af. Moet u verhuizen, terwijl u hier zo naar uw zin woont? Met Triwa trapliften is dat onnodig. In elk huis, aan elke trap zijn trapliften te monteren!

Neem vandaag nog contact op met ons voor uitstekende trapliften voor uw omstandigheden.

Met trapliften behoudt u langer uw vrijheid

De rechte trapliften die Triwa trapliften levert zijn zeer gevarieerd. Er zijn standaard modellen leverbaar, scherp geprijsde trapliften, maar ook duurdere versies of naar specifieke voorkeur aangepast. Voor iedere trap en voor ieders begroting is er een te vinden. We lichten u graag alle opties toe.

Wilt u niet zoveel geld uitgeven? We hebben ook gebruikte trapliften uit voorraad leverbaar. De trapliften zijn gecontroleerd en de kwaliteit is gewaarborgd, enkel de prijs ligt veel lager. De collectie gebruikte trapliften wisselt, dus zoekt u een tweedehands traplift, neem dan even contact met ons op voor uw specifieke behoeften. We helpen u graag.

Triwa trapliften levert ook zwembadliften. Deze liften dragen er zorg voor dat mensen die minder valide zijn en anders niet meer kunnen gaan zwemmen, nu weer die gelegenheid hebben. Zwemmen is bijzonder goed en gezond en het wij zijn trots deze mogelijkheid aan zwembaden te kunnen leveren.

De basistraplift die wij leveren bij Triwa trapliften is een vast en goedkoop model. Er is een basistraplift voor een rechte trap en een basistraplift voor een gebogen trap. Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons op de eerste plaats. U bent bij Triwa trapliften verzekerd van een degelijke kwaliteit trapliften en andere producten.

Een speciale lift in het aanbod van Triwa trapliften is de therapielift. De therapielift wordt benut als traplooptrainer. Deze lift kan in een vroeg stadium bijdragen aan herstel. Deze lift is aan beide zijden voorzien van een stevig en veilig hek en heeft naar voorkeur in hoogte verstelbare treden. Deze trainingslift is inklapbaar en met wieltjes verplaatsbaar.

Gebogen trapliften zijn voor u als u een trap met een of meerdere bochten heeft, of een bordestrap. Ook hier is de keuze zeer gevarieerd. Er is een uitvoering voor iedere smaak en stijl. Duur en voordelig. Voor een smalle trap, voor een brede trap. De trapliften zijn aan elke trap aan te passen en installatie van de trapliften is in een paar uur voor elkaar.

Blijf mobiel in uw eigen woonruimte

Triwa trapliften heeft frequent aanbiedingen. Deze promoties wisselen regelmatig. Voor de actuele aanbieding trapliften kunt u op onze site www.triwatrapliften.nl kijken. Wanneer er vragen zijn over de aanbieding of over trapliften in het algemeen staan we voor u klaar om deze te beantwoorden.

Diverse hulpmiddelen zijn belastingtechnisch aftrekbaar. Dat geldt zeker voor onze trapliften, maar tevens voor de door ons leverbare scootmobielen en rollators. Neemt u voor uw eigen omstandigheden contact op met uw belastingadviseur. Het voordeel kan soms flink oplopen. Ook kunt u via ons contactformulier wat meer informatie aanvragen over de fiscale mogelijkheden van mobiliteits hulpmiddelen.

Triwa trapliften levert tevens zwembadliften. Deze liften regelen dat mensen die minder valide zijn en anderszins niet meer kunnen gaan zwemmen, nu weer die gelegenheid hebben. Zwemmen is buitengewoon goed en gezond en het we zijn trots deze optie aan zwembaden te kunnen leveren.

Triwa Trapliften maakt trapliften voor elke trap, met de allerbeste dienstverlening.

• Uw rekening is aftrekbaar voor de Fiscus

• Wij zijn deskundig en bijzonder geroutineerd

• Wij leveren u desgewenst oplossingen op maat

De basistraplift die wij leveren bij Triwa trapliften is een vast en voordelig type. Er is een basistraplift voor een rechte trap en een basistraplift voor een gebogen trap. Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons voorop. U bent bij Triwa trapliften verzekerd van een uitstekende kwaliteit trapliften en andere producten.

Een bijzonder veelzijdige mogelijkheid bij hoogteverschillen is wel de oprolbare oprit. Met de oprolbare oprit zijn er veel meer mogelijkheden dan bij de starre opstelling en de drempel oploop. Er is zelfs een aantal vervoersbedrijven die van deze multifunctionele oprit gebruik maken.

Hebt u behoefte aan een verbeterde toegankelijkheid van bijvoorbeeld loketten of automaten. Wellicht kunnen we u ondersteunen met onze bijzondere verticale microlift. Deze lift is bijzonder geschikt voor het overbruggen van kleine hoogteverschillen tot 80 centimeter. Ons bedrijf helpt u met plezier bij uw eigen behoeften en situaties.

http://www.triwatrapliften.nl/