Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Wilt u graag meer over ons weten? Lees dan deze artikel of neem contact met ons op.

Reinigen van linnen gordijnen

Wij horen vaak van onze klanten hoe ze het beste linnen gordijnen kunnen reiningen. Ons advies? Laat het reinigen bij een stomerij. Kies hier voor ‘dry cleaning’ als reinigingsmethode. Bij dry cleaning wordt de stof namelijk gereinigd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van water. Op die manier is de kans op krimp vele malen kleiner. Linnen gordijnen en vouwgordijnen kunt u strijken op de hoogste temperatuur.

Linnen gordijnen op maat gemaakt voor u

Al onze linnen gordijnen worden gratis voor u op maat gemaakt. Het enigste wat u moet doen is aan ons de juiste afmetingen doorgeven, Wij zorgen ervoor dat u gordijnen op maat worden gemaakt. U kiest niet alleen de afmetingen maar ook de voering, kleur en afwerking. Hierdoor bent u verzekerd van linnen gordijnen die aansluiten op uw raam. 

Linnen gordijnen zijn super populair. Met linnen gordijnen zijn de mogelijkheden eindeloos en hierdoor bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Bij ons bestelt u makkelijk linnen gordijne via de webshop. Als u nog niet de juiste keuze kunt maken, dan kunt u ook gratis stalen bestellen. Of kunt u terecht voor gratis advies. Wacht niet langer en ga op zoek naar dé geschikte linnen gordijnen.

https://www.linnengordijnenshop.nl/