De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

houten tafels

Alles over woodshape

Woodshape is een firma die in bijzondere houten tafels grossiert. Bij woodshape vindt u prachtige design producten. En dat voor een schappelijke prijs! Wij leveren altijd topkwaliteit van de bovenste plank. Als u dus een geweldig mooie tafel wilt hebben van massief eikenhout, dan bent u bij woodshape aan het juiste adres. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u hier blij mee te maken. Vele klanten zijn u al voor gegaan in hun keuze voor woodshape. Laat u overtuigen door dit feit en kies ook voor ons, hier zult u beslist niet minder van worden. Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee kunt gaan, omdat u bij ons altijd voordeliger uit bent. Daarnaast

 • leveren wij alleen artikelen van de hoogste kwaliteit
 • vragen wij nooit een hoge prijs voor een tafel
 • is woodshape een bedrijf waarbij de klant nog echt koning is
 • staan uw wensen centraal in het hele bestelproces
 • hebben wij onze catalogus online staan, zodat u thuis vanuit uw luie stoel kunt beslissen wat u wilt hebben
 • hebben wij nog nooit iemand teleurgesteld of voor een dichte deur laten staan en zullen wij dit ook bij u niet doen
 • hanteren wij lage tarieven voor onze diensten en hebben wij een gratis bezorgservice
 • is het bij woodshape mogelijk om gebruik te maken van de afhaalkorting van 10 procent, als u uw bestelling zelf op komt halen

Klinkt dit u als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst van de hoed en de rand weten. Wilt u simpelweg weten uit welk hout woodshape gesneden is? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Doe dit vandaag nog, want hoe sneller u dit doet, des te eerder u weet waar u aan toe bent. Wij kunnen u in ieder geval alvast vertellen dat wij een zeer betrouwbare en ervaren partner zijn als het gaat om het leveren van prachtige designtafels.

Bij woodshape bent u aan het juiste adres als u voor kwaliteit gaat

Wilt u weten wat u bij woodshape allemaal aantreft? Wilt u weten wat wij voor u in de aanbieding hebben? Lees dan even de volgende opsomming. Wij grossieren in:

 • eettafels
 • salontafels
 • statafels
 • tafelbladen
 • zitmeubilair
 • eetkamertafels
 • en andere meubels

U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel voor u in huis. Als u eenmaal een artikel van woodshape in huis hebt, dan wilt u simpelweg niet meer anders. Het eten aan een massief houten tafel van deze firma maakt de maaltijd tot een weldadige ervaring. U kunt er natuurlijk ook lekker aan werken en uw kinderen kunnen er hun huiswerk aan maken. Was u voorheen altijd gewend om uw kwaliteitsmeubels bij een echte winkel te kopen? Bent u anders bang dat het product met een beschadiging bij u thuis arriveert? Bij woodshape is dit helemaal niet het geval, omdat wij heel veel zorg besteden aan het verpakken en inladen. Het transport gebeurt op een uiterst zorgvuldige manier. U hebt dus geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. U kunt uiteraard nog steeds wel naar de gewone winkel gaan voor uw aankopen, maar het is een feit dat u online veel voordeliger winkelt. Daarover is geen twijfel mogelijk. Wees dus geen dief van uw eigen portemonnee en betaal nooit te veel voor wat dan ook. Dus als u op zoek bent naar een mooie houten design tafel, maar niet bereid bent om hier de hoofdprijs voor te gaan betalen, dan zit u bij woodshape goed. Dat staat als een paal boven water!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Vindt u het moeilijk om een passende houten eettafel te vinden? Wilt u er graag eentje hebben die precies bij uw andere meubelstukken past, zodat de sfeer in uw woning harmonieus blijft? Hebt u al eens een mooi artikel gezien, maar was dit niet verkrijgbaar in de juiste maat? Wij doen nooit ergens moeilijk over en vinden dat úw wensen centraal staan. Als u dus een bepaalde maat tafel hebben wilt, dan zorgen wij hiervoor. U merkt al wel dat bij woodshape de klant nog echt koning is. En zeg nou zelf, waar treft u dit vandaag de dag nog? Wij hebben onze producten bovendien uitgebreid getest op duurzaamheid en kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsaankoop. U kunt er dus van op aan dat uw woodshape salontafel jarenlang mee gaat. U zult hier jaren plezier aan beleven. Ook bij intensief gebruik. Klinkt dit als iets voor u? Wilt u graag wat meer informatie hebben? Wilt u precies weten hoe de vork in de steel zit voordat u een beslissing maakt of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. Wij staan onze klanten altijd uitgebreid te woord. Dat staat vast. Als u dus vandaag nog contact met ons opneemt, dan bent u er zeker van dat u ook vandaag al weet waar u aan toe bent. Het proces van een nieuwe tafel uitzoeken kan natuurlijk flink wat voeten in de aarde hebben. Hier kunnen weken of zelfs maanden overheen gaan. Maar dan bent u nog niet in onze webwinkel geweest! Want als u eenmaal een eettafel van woodshape hebt gezien, dan zult u direct overtuigd zijn.

http://www.woodshape.nl/